Wpis z mikrobloga

@K_Feras_P: @NewBlueSky: wygodnie pomijacie fakt, że po tym, jak Oce wstawił filmik i ludzie się na niego rzucili, to zaczął like'ować tweety popierające Tate'a, co IMO było w tej sytuacji najgorszym, co mógł zrobić. Dlaczego?

Jeżeli zrobił to na serio, to znaczy, że faktycznie zgadza się z, delikatnie mówiąc, niefajnym typem, który został zdeplatformowany za swoje akcje i Carlos w tym momencie sam się prosi o bycie "zdjętym". Krótka
  • Odpowiedz
wygodnie pomijacie fakt, że po tym, jak Oce wstawił filmik i ludzie się na niego rzucili, to zaczął like'ować tweety popierające Tate'a, co IMO było w tej sytuacji najgorszym, co mógł zrobić. Dlaczego?

Jeżeli zrobił to na serio, to znaczy, że faktycznie zgadza się z, delikatnie mówiąc, niefajnym typem, który został zdeplatformowany za swoje akcje i Carlos w tym momencie sam się prosi o bycie "zdjętym". Krótka piłka.

Jeżeli zrobił to tylko i wyłącznie
  • Odpowiedz
@K_Feras_P: Sam nie mam twittera, ale widziałem screeny, m.in. ten poniżej (nim się zresztą sugerowałem). Czy faktycznie popierał tym poglądy Tate'a? Może i faktycznie nie, może to nadinterpretacja, a np. po prostu podobały mu się pozytywne reakcje na jego tekst o przyjaźni. Ok, nie wykluczam tego. Jednak samo to, że Tate był w jego towarzystwie oznacza, że ktoś go musiał na tę imprezę zaprosić - albo ktoś z otoczenia Carlosa,
magicznymietek - @KFerasP: Sam nie mam twittera, ale widziałem screeny, m.in. ten pon...

źródło: comment_1665597808SxWWGoAhhYtpyyvKDcpmw9.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Może i faktycznie nie, może to nadinterpretacja, a np. po prostu podobały mu się pozytywne reakcje na jego tekst o przyjaźni. Ok, nie wykluczam tego. Jednak samo to, że Tate był w jego towarzystwie oznacza, że ktoś go musiał na tę imprezę zaprosić - albo ktoś z otoczenia Carlosa, albo on sam - a tweet o spotkaniu tylko podkreślił, że nawiązali kontakt. Nikt mu nie broni spotykania się z kimkolwiek, jednakże spotykanie
  • Odpowiedz