Aktywne Wpisy

dawid131 +520
Mireczki i Mirabelki wygrałem w totolotka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
źródło: IMG_20251220_165115416_HDR
Pobierz

Mirki, jak to u Was obecnie wygląda?
Pandemia dawno za nami, a na rynku pracy trwa przeciąganie liny. Jedni chwalą sobie picie kawki w piżamie i brak dojazdów, inni są ściągani do biur pod groźbą braku premii, bo „zespół musi się integrować” (czyt. szef chce widzieć, że klikacie w klawiaturę). Jak to jest u Was? Siedzicie w domowym zaciszu, marnujecie życie w korkach, czy może Wasz zawód po prostu wymaga bycia na
Pandemia dawno za nami, a na rynku pracy trwa przeciąganie liny. Jedni chwalą sobie picie kawki w piżamie i brak dojazdów, inni są ściągani do biur pod groźbą braku premii, bo „zespół musi się integrować” (czyt. szef chce widzieć, że klikacie w klawiaturę). Jak to jest u Was? Siedzicie w domowym zaciszu, marnujecie życie w korkach, czy może Wasz zawód po prostu wymaga bycia na
Jaki model pracy dominuje u Ciebie obecnie?
- Full Remote (100% z domu / kawiarni / plaży) 33.9% (848)
- Hybryda (2-3 dni w biurze, reszta w domu) 22.3% (558)
- 100% stacjonarnie, w biurze 18.1% (453)
- Praca w terenie/zakładzie 17.6% (439)
- Własna działalność stacjonarna (np sklep) 3.0% (76)
- Nie pracuję / Studiuję / Szukam pracy 5.1% (127)

![Jak naprawiłem Pentium 60 [TOWARY MODNE 298]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/25cf7f78bb7e460fa1ed8071a46d8d5aff328f0e8c8560f6c893ce7c30700365,q80.jpg)
;____________;
Poleciałem na mun
Trafiłem na jakąś górę i nie mogłem wylądować i po minucie latania a to za wysoko a to za nisko i odbijania się od muna rozpieprzyła się rakieta.
Kerbal żyje, trzeba będzie go kiedyś uratować.
objerzałem to i bardzo mi pomogło
I czym wysunąć nóżki?
Przytrzymujesz F9 żeby wczytać, nóżki wysuwasz klikając na nie PPM i raise legs ;)
Nie wiem, ja robiłem zawsze pojedynczo.