Aktywne Wpisy
mrocznegacie +435
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Jak żyjecie bez ubezpieczenia? Ja nie mam odkąd skończyłem kołchoz 31 Maja i ponoć ma mi przyjść jakaś kara do płacenia czy coś, nawet leków na astmę nie dostanę. Nie dość, że chłop nie ma grosza przy sobie, to jeszcze chcą jego karą męczyć. Przegrywowi to zawsze c--j w dupę i kamieni kupę ehh
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Łykam Ibuprom Zatoki, gdy zaczynają boleć. Średnio 2-3 tabletki co 2 tygodnie.
Stanu jelita nie znam ¯\(ツ)_/¯ mam jeszcze ponad te wymienione schorzenia powiększoną prostatę. Przyczyny nie znam, może to kwestia incelstwa, a może też jakieś zapalenie. Może i jedno i drugie
Do braku ubezpieczenia nikt się nie dowali, problem będzie jak Cię mus pójścia do lekarza przyciśnie, ale skoro ja z tyloma schorzeniami unikam lekarzy... @DamianeX1X jaka niby kara? Nie masz
Komentarz usunięty przez autora
@soyunmago: https://jelito.net/artykuly/peptyd-bpc-157-body-protection-compound-w-chorobie-crohna-i-wzjg-mozliwe-korzysci-i-zagrozenia
@ameneos: dzięki, poczytam jutro z ciekawości.
Owszem, nie będąc ubezpieczonym miałeś lek nierefundowany, czyli płaciłeś za niego pełną cenę, ale dostęp raczej był, bo pamiętam takie recepty.