Aktywne Wpisy
karetpoker +12
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Gours +27
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Pomiędzy innymi projektami udało mi się wykończyć te dwie skrzynki-książki z motywami nawiązującymi do #lovecraft i #magia , z ręcznie rzeźbionymi mackami, odciskami z pasty szklistej, zdobieniami z pasty strukturalnej, imitacjami okuć i innymi detalami ozdobnymi. Grafiki wykonane we własnym zakresie i nałożone na pudełka metodą decoupage, oczy wykonane ze szklanych kaboszonów. Wewnętrzna strona wieczka w obu przypadkach podklejona grafiką i również zdobiona. Wnętrze wyłożone na dnie czarnym filcem.
Pudełka nie mają jeszcze właścicieli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przydadzą się np. do przechowywania drobiazgów, takich jak #bizuteria lub przybory do gier. Wewnątrz każdego znajduje się przegródka, w której zmieści się komplet kości do #rpg , pozostała część może zostać wykorzystana np. jako tacka do rzutów. Wymiary pudełka: 23 x 17 cm, wysokość 4,5 cm, wewnętrzne: ok. 18 x 14 cm, wysokość 4 cm.
Więcej zdjęć w komentarzach, a więcej moich szpargałów twórczych tradycyjnie na #apaturiart :)
#handmade #rekodzielo #diy #chwalesie #hobby #art #tworczoscwlasna
I widać progres Mirabelko, chociaż od początku jak zacząlem obserwować Twoje prace to były na naprawdę wysokim poziomie.
Uderzaj w etsy!
Pamiętaj tylko CEŃ SIĘ!
To realnie są godziny pracy i nisza w której ludzie chętnie zapłacą za Twoje dzieła ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Apaturia: piękna robota.