Wpis z mikrobloga

Która drużyna z Polski jest najbardziej przehajpowana?

• AGO 28.6% (16)
  • Anonymo 26.8% (15)
  • Los kogutos 16.1% (9)
  • Iluminar 12.5% (7)
  • 9ine 16.1% (9)

Oddanych głosów: 56

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Djuk94 każda w polsce drużyna na kontrakcie jest przehajpowana, jesli sadzisz inaczej to sledzisz scene krocej niz 4 lata a wtedy nie mamy o czym dyskutować bo to jeden z wiekszych problemow naszej sceny.
  • Odpowiedz
@magiol: Dlaczego Paloma, która ma 83% win ratio na hltv miałaby być przehajpowana, kiedy wciąż dla niektórych Ago czy iluminar jest lepszą drużyną xd. Thunderflash też byli spisywani na straty, a kasują sobie większość drużyn w Polsce, właściwie oprócz palomy to każdą. Dzisiaj też pewnie wiele osób się zdziwiło, że koguty dostali od nołnajmów z avez.
  • Odpowiedz
  • 0
@Djuk94 bo kazda z nic nie znaczy na eu scenie, w 40 milionowym panstwie nie mamy nawet jednej druzyny ktora by nawiazywala walke regularna z top30 hltv. Nie pisz mi ze ta druzyna wygrala z tą bo to nic nie znaczy
  • Odpowiedz
@magiol: Mi chodzi o Polskie podwórko, coraz częściej drużyny złożone z ludzi, którzy nie tkwią na polskiej scenie od lat wygrywają. Ja patrzę na perspektywę drużyn z Polski, a nie z eu..
  • Odpowiedz
@magiol: Jak Paloma dostanie się do challengera, to będziesz miał silną polską drużynę w europie. Goście teraz leją wszystkich ze standinem i bez treningu, więc co będzie, jak iso wróci i zaczną znowu trenować?
  • Odpowiedz
  • 0
@Djuk94 nic, bo za miesiac czy dwa wroca na swoje miejsce, oczywiscie zycze im tego co opisales choć olimpa jako 35 letni weteran grający raz na rok ogrywałem jeszcze miksem zlozonym 5 minut przed turniejem pol roku temu, mam nadzieje ze zrobil taki progress choć na duze watpliwosci co do Palomy bo znam tych graczy ich poziom.
  • Odpowiedz
@magiol: Niby wygrywałeś, ale teraz to ma jeden z najlepszych ratingów w Polsce, a casey to już w ogóle najlepszy. Tam grają w dużej mierze umiejętności, tego w Polskich drużynach właśnie brakuje, aby drużyna miała jakieś ,,konie pociągowe", jak weźmiesz 5 średnich graczy, to twój team też będzie średni. Honoris sobie dobrze radzi, bo mają dwóch dobrych riflerów, gdyby zmienili taza i grashoga na kogoś lepszego to by walczyli o
  • Odpowiedz
  • 0
@Djuk94 dlatego jak napisałem wyżej życzę im utrzymania się na fali wznoszącej, tutaj nie ma wielkiej szansy że ktoś bedzie chciał w swoim składzie graczy PALOMY i rozjebią ich skład jak stare AVEZ bo ogólnie większość z nich jest za mocno lubiana na scenie.
  • Odpowiedz
  • 0
@Djuk94 casey aka skrzynka dziwna sprawa dla mnie, zawsze gość przeciętny jak nie słaby a w ostatnich miesiącach wystrzelił mega, nic nie zarzucam ale dziwi mnie az taki progress w tak krótkim czasie
  • Odpowiedz