Wpis z mikrobloga

Trump powinien wziąć naszego prezydenta na negocjacje żeby RYKNĄŁ w kierunku Persów. Ci by się osrali i sami oddali cały uran i zapanowalaby wieczna pompa ehhhh

#gielda #polityka
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vladi_putin: prezydent silny jest, sam by wlasnymi rencami caly uran z iranu zabral i przyniosl do polski na reaktory. Dlatego ciesze sie, ze to on zostal prezydentem, gdyby zostal nim ten warszawski laluś to nawet bysmy nie mogli myslec o takich rozwiazaniach
  • Odpowiedz
nasz poprzedni prezydent też lubił wysyłać smutnych panów o 6 rano jak ktoś nazwał go dupą

@OperatorGranatnika: prawda taka, że Komorowski też miał ten problem. Czasem mam wrażenie, że Lechu, Kwachu i Kaczor to byli jedyni prezydenci co podchodzili do tego urzędu jakby wiedzieli do czego on służy.

Choć na przykład szczerze nie podobało mi się jak rydzyk (specjalnie z małej) nawiązywał Marię Kaczyńską od czarownic a Lech Kaczyński nawet
  • Odpowiedz
to niech wezmą jeszcze Owsiaka

@uwielbiamnalesniki: i z Braunem, Kaczyńskim, Płaszczakiem, Berkovitzem, Sasinem, Morawieckim, Budką, Tumanowiczem, Siemoniakiem, Hołownią, Bodnarem, Macierewiczem, Czarnkiem, Pomaską, Kropiwnickim, Kowalskim, Jakim, Wójcikiem, Nitrasem, Fritzem, Wiplerem, Bosakiem, Warchołem, Ślizem, Gramatykom, Kloską, Muchom, Paszykiem, Sawickim i pewnie jeszcze kolejną setką trutni.
  • Odpowiedz