Wpis z mikrobloga

wlaśnie piszę aplikacje na windows phone

niesamowicie prosta i przyjemna sprawa

#bojowkawindowsphone
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DFENS: ja ostatnio jak wyeksportowałem listę swoich apk to zrozumiałem czemu nie mogę mieć WP. Ale robi wrażenie szybkość działania. I to tyle, bo ze stabilnością to tak sobie. Znaojma ma L800 (WP 7.5) no i k-----e strasznie co jakiś czas na kolejne ficzery nieplanowane..
  • Odpowiedz
@robekk1978: Ja mam L710 na WP 7.8 i nie narzekam na nic. Stabilny, szybki (chyba że ktoś ma 4 programy i 6 kart w przeglądarce na raz, to wtedy RAMu brakuje) - świetny mimo wieku. Zestarzał się lepiej niż stare androidy
  • Odpowiedz
@DFENS: i wiesz, lepszy ekosystem ms bo np outlook nie czyta i nie analizuje Twoich maili jak gmail po to aby ci wyświetlić reklamy i nie wiadomo po co jeszcze.
  • Odpowiedz
@DFENS: WP7 a WP8 to dwa różne systemy, zupełnie inne. Więc jeśli używałeś WP7, nie oceniaj WP8, kolosalna różnica ;)

Jestem ciekaw, jak można czuć się ograniczonym przez system używając go kilka minut. Ograniczenie polega na tym, że nie mogę przewijać menu w boki, tylko w pionie? Straszne.
  • Odpowiedz
@krisip: ze niby ta droga to droga do zrozumienia wyzszosci WP8 nad wszystkim? :P

to zabrzmiało jak jakieś nawoływania do sekty :D

przydatną :)
  • Odpowiedz
@krisip: android = "Kupuj high-end albo wal się na ryj"

no stary, ja sie zgadzam, na low i mid endy polecam nawet WP mimo, że mi się ten system po prostu nie podoba

ale jak na highend płacąc duże pieniadze i będąc userem świadomym technologicznie chcę androida i możliwość odpalenia miliona aplikacji na raz hurr durr itd, w sumie dopiero ostatnio highendy androidowe przestały zamulać z nakładkami producentów dzięki takim
  • Odpowiedz