Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Alzena +33
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
#warszawa #policja
Komentarz usunięty przez moderatora
@raz-dwa-trzyy: oni są od egzekwowania prawa, czemu mają służyć takie teksty?
Komentarz usunięty przez moderatora
Strasznie mnie też #!$%@? jak ścieżka nagle się kończy i magiczne zaczyna 50 m dalej po drugiej stronie drogi, za tramwajami i
Komentarz usunięty przez autora
No i #!$%@? dobrze.
Jak pieszy/kierowca chociaż spojrzy w kierunku drogi dla rowerów to pedalarstwo dostaje gównoskrętu wstecznego wątroby.
Nie bez przyczyny na pasach nie powinno się przejeżdżać.
@Crazy_summer: jeśli odbywa się z prędkością pieszego i nie jest nagłym wjazdem to nie widzę w nim nic niebezpiecznego. Mam to w dupie jako kierowca tbh.
Swoją drogą, przeszkadzają wam tacy rowerzyści, ale już dzieci poniżej 10 roku życia z dorosłymi przejeżdżający po przejściu są spoczko i nie możecie się ich czepiać. Mimo, iż sytuacja
@muchatse: to samo mówiłeś jak policja gnębiła ludzi podczas covidowej histerii?
Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to wystarczyłoby zmienić ten przepis w taki sposób, że można przejechać po
@LoopyMajestic: ale jak już masz pasy połączone z przejazdem dla rowerów to jest wszystko git, co nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Infrastruktura ta sama, sytuacja ta sama, prędkości mniej więcej te same, ale to przejazd przez przejście jest tym złym. :D
@Crazy_summer: ok, zróbmy tak. Tylko niech później kierowcy nie stękają, że dłużej w korkach stoją. :D