Wpis z mikrobloga

Zauważyłem ze odkąd zgubiłem parę kilogramów i zmienilem fryzurę to l0szki w pracy co chwile na mnie zerkają i ogólnie zrobiły się jakieś milsze dla mnie. Ale przecież wygląd nie ma znaczenia, prawda?
#przegryw
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cane: Jak schudłem 30 kg to wszyscy nagle stali się mili, tinder zaczął działać i widzę jacy ludzie są obłudni i płytcy. Jak byłem grubasem to loszki nie chciały nawet na mnie splunąć
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Cane: a Mirko nie jest obłudne twoim zdaniem? Kraglejsze dziewczyny się podobają większości facetów. Zdradzę ci tajemnice: misiowaci faceci też się podobają.

Ale jest różnica między kraglejszymi ludźmi a zwyczajnie grubymi
  • Odpowiedz
@macvir zabrzmi to chamsko ale mniej żreć po prostu. Tylko ograniczyłem kalorie, nie wymyślałem żadnych diet nie wiadomo jakich. I troche wiecej ruchu, z 10km codziennie chodze plus rower i hantle codziennie (ale z początku tylko spacery byly i kalorie obcięte i to wystarczy)
  • Odpowiedz
@macvir: Ja co prawda schudłem tylko 15 kg, ale to co u mnie zadziałało:
Ujemny bilans kaloryczny to absolutna podstawa i bez tego jakiekolwiek inne działania są bezcelowe.
W osiągnięciu deficytu mi pomogło zwiększenie ilości owoców i warzyw w diecie do maksimum. Po prostu przed każdym posiłkiem i zamiast przekąsek jem jabłka, marchewki, pomidory...
No i w każdym daniu też jak najwięcej warzyw. Brokuły, kalafior, zielenina. Chodzi o to, żeby
  • Odpowiedz
@Cane: a gdzie tu obłuda? Grubasy są ohydne i tyle, zarówno faceci jak i lochy. Obłuda jest wtedy jak spasiona locha nie chce grubasa, albo grubas jak płacze że modelki go nie chcą, a sam na grubaskę nie spojrzy.
  • Odpowiedz