Aktywne Wpisy
karaszer0 +767
#kryptowaluty
Prezydent kraju xD
Prezydent kraju xD
źródło: image
Pobierz
jan_pawulon5 +47
Wykopki doradźcie, mam sąsiada który stracił dwie nogi przez cukrzyce i siedzi tak w domu bez niczego. Ma 1700 zł najniższej renty które przeznacza na jedzenie i szlugi. Pomagam mu, chodzę po jedzenie i podstawowe sprawunki.
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na

![Pamiętacie, że w Polsce funkcjonuje Telefon Zaufania dla Mężczyzn? [zrzutka]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/26dc77f3c9e94ae26fb249b1a6d94c4e6cff24485e9364b3e76b3926bed59f27,q80.jpg)
#blackpill #przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #p0lka #zwiazki #tinder #samotnosc #tfwnogf
Poza tym Brazylijki podobno są chętne, ponieważ przez klimat i wysoką temperaturę ich faceci mają niskie libido.
Szo?
@kamil150794: Pstro. Po prostu nie było nic niezwykłego w tym, że wysocy i przystojni brali sobie bardzo przeciętnie wyglądające laski, żeby nie powiedzieć brzydkie. Te ładne (przynajmniej według mnie) też się widziało z niespecjalnie przystojnymi facetami. I ja tu nie robię urwy z logiki, że to jakaś reguła (bo tu jest taki zwyczaj). Po
W większości piszą tu milenialsi albo wczesne Z i te niecałe 100 tys. to blisko błędu pomiaru.
źródło: comment_1665138754WjYBVUFtJLNIFrQuGPBZsy.jpg
PobierzPoza tym...
Tego się inaczej nie da napisać.
xDDDDDDDDDDD
Znajdziemy sobie ciasne, śliczne, młode urugwajki lecące na nasz CHA RA KTER, a obrzydliwe, grube, otyłe #p0lka zostawimy xydenom, cuckom, beciakom, normikom i pendzlejom
One czekają na nas elitę wykopków #szaralatynoskadlaanonka
źródło: comment_1665141014D7T8KkyCwePujrtX4kA5AG.jpg
PobierzMężczyzn rodzi się więcej bo w czasie ewolucji naszego gatunku ich śmiertelność była tak duża że i tak zawsze było więcej kobiet.
To że dzisiaj 99.9% samców dożywa dorosłości jest ewenementem dla H.Sapiens.
@Fekalny_okuratnik: w niektórych związkach czułam się bardziej samotna niż kiedy byłam sama. poza tym nie da się być samotnym kiedy ma się rodzinę i przyjaciół
@kwasnydeszcz: XD woman problems