Aktywne Wpisy

okoboji +252
chłop przegrywa - wypad na kołhoz, koniec kariery, alkoholizm, przegryw
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
baba przegrywa - glowne wydanie wiadomosci, psycholog, wsparcie, zrzutka na terapie, PZN sklada donos za nękanie
#mediolan2026 #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #sport #skoki #dyskryminacjamezczyzn
#dyskryminacja #pieklokobiet
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-11 o 19.09.38
Pobierz
Leicester +37
#raportzpanstwasrodka To uniwersum chyli się ku upadkowi. Zero akcji czy ciekawego kontentu. Jesteśmy obserwatorami powtarzających się schematów gdzie aktorzy kręcą się jak g---o w przeręblu byle nagrać gniota i przytulić kilka $ dziennie. Najbardziej rozczarował mnie Lucjan. Znam go od czasów bloga pisanego, to będzie dobre 14 lat? (albo lepiej). Wielkiego biznesmena zmiotła z planszy utrata 1000$ dochodu miesięcznie. Wiem, że czytasz wykop Lucek. Zobacz jak poradził sobie twój kolega

Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na razie to wypożycza tylko książki z lokalnej biblioteki.
MOPS mu odmawia pomocy a jest serio w dość kiepskim stanie już dwa miesiące nawet nie wychodził z domu bo po prostu nie ma jak a po drugie nie ma chęci bo popadł w jakiś marazm.
Czy może warto by było mu założyć jakąś zbiórkę na jakieś TV + dekoder i podstawowe rzeczy? Zastanawiam się nad tym bo serio bardzo mi go szkoda że zgnije po prostu na łóżku. Nie ma żadnej rodziny tylko ja go odwiedzam co drugi, trzeci dzień i sprawdzam co u niego.
Jeżeli jakiś wykopek mieszka pod #warszawa i ma wolny monitor/tv i MOŻE jakiś dekoder albo stare DVD które wam zagraca na strychu to chętnie przyjmę albo osoba chętna sama może go odwiedzieć. Dajcie #wykopefekt i plusiki bo serio mi go szkoda bo zgnije w łóżku w wieku 55 lat bez niczego
#warszawa #zbiorka #pomoc #kiciochpyta #zebroplusy
@jan_pawulon5: a to chyba że. Ale i tak bym go próbował z domu wyciągnąć
@jan_pawulon5: to po kiego ch... tagujesz warszawa?
@jan_pawulon5: Następne żebraj.pl?