Aktywne Wpisy

Seaman193 +3
#zareczyny #pierscionek #diament pytanie do panów którzy robili pierścionek zaręczynowy na zamówienie z diamentem. Niebawem bo w tym roku planuje się oświadczyć i powoli szukam odpowiedniego pierścionka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stwierdziłem że kupię diament oddzielnie a pierścionek zostanie wykonany przez złotnika. Czy strona e-diamenty.pl na której można zakupić dany kamień jest warta uwagi? Czy może szukać gdzie indziej? Może ktoś może

kommie +76

źródło: il20250413_905845615_xlarge
Pobierz
Bardzo mi go szkoda, chłop nie ma w domu ani telewizji ani dostępu do podstawowych informacji. Chciałbym mu kupić jakiś używany telewizor z dekoderem czy nawet jakieś głupie DVD żeby miał co oglądać bo jak na razie to wypożycza tylko książki z lokalnej biblioteki.
MOPS mu odmawia pomocy a jest serio w dość kiepskim stanie już dwa miesiące nawet nie wychodził z domu bo po prostu nie ma jak a po drugie nie ma chęci bo popadł w jakiś marazm.
Czy może warto by było mu założyć jakąś zbiórkę na jakieś TV + dekoder i podstawowe rzeczy? Zastanawiam się nad tym bo serio bardzo mi go szkoda że zgnije po prostu na łóżku. Nie ma żadnej rodziny tylko ja go odwiedzam co drugi, trzeci dzień i sprawdzam co u niego.
Jeżeli jakiś wykopek mieszka pod #warszawa i ma wolny monitor/tv i MOŻE jakiś dekoder albo stare DVD które wam zagraca na strychu to chętnie przyjmę albo osoba chętna sama może go odwiedzieć. Dajcie #wykopefekt i plusiki bo serio mi go szkoda bo zgnije w łóżku w wieku 55 lat bez niczego
#warszawa #zbiorka #pomoc #kiciochpyta #zebroplusy
@jan_pawulon5: a to chyba że. Ale i tak bym go próbował z domu wyciągnąć
@jan_pawulon5: to po kiego ch... tagujesz warszawa?
@jan_pawulon5: Następne żebraj.pl?