Aktywne Wpisy
kubas_782 +650
#bekaztransa #januszebiznesu #praca
Ojciec jeździł na trasach międzynarodowych parę lat dla takiego dziadtransa, ale że mój stary to taki sam dziad jak ten właściciel, to się jakoś dogadywali. No i po 5 latach służby dla Janusza, Janusz wymyślił sobie, że mojego starego z roboty ceremonialnie wyrzuci, bo mu się coś zaczęło nie spinać kosztowo.
Starego zwolnił podczas L4 z powodu zapalenia płuc, korespondencyjnie, bez okresu wypowiedzenia, dyscyplinarnie, że stary się w pracy nie stawił czy coś tam. Ogólnie cyrk na kółkach, daty oczywiście wsteczne, wałek na wałku.
Stary w szoku, próbował się z gościem dogadać, żeby nie robił maniany, tylko normalnie mu złożył wypowiedzenie, zapłacił zaległe pieniądze i rozstajemy się w dobrych stosunkach. No, ale Januszowi do ucha podpowiadał tytaniczny Janusz senior, który powiedział, że mają iść w zaparte. No to mój stary za moją radą złożył sprawę do sądu pracy.
Ojciec jeździł na trasach międzynarodowych parę lat dla takiego dziadtransa, ale że mój stary to taki sam dziad jak ten właściciel, to się jakoś dogadywali. No i po 5 latach służby dla Janusza, Janusz wymyślił sobie, że mojego starego z roboty ceremonialnie wyrzuci, bo mu się coś zaczęło nie spinać kosztowo.
Starego zwolnił podczas L4 z powodu zapalenia płuc, korespondencyjnie, bez okresu wypowiedzenia, dyscyplinarnie, że stary się w pracy nie stawił czy coś tam. Ogólnie cyrk na kółkach, daty oczywiście wsteczne, wałek na wałku.
Stary w szoku, próbował się z gościem dogadać, żeby nie robił maniany, tylko normalnie mu złożył wypowiedzenie, zapłacił zaległe pieniądze i rozstajemy się w dobrych stosunkach. No, ale Januszowi do ucha podpowiadał tytaniczny Janusz senior, który powiedział, że mają iść w zaparte. No to mój stary za moją radą złożył sprawę do sądu pracy.
bloody560 +4
Potrzebuję listy mocnych horrorów. Problem w tym, że większość już znam. Proszę o niedodawanie żadnych o duchach, lalkach, klaunach ani "ambitnych" tytułów. Film niekoniecznie musi być bardzo straszny, ale powinien mieć klimat, ciekawą fabułę i wciągnąć. Ze slasherów, które mi się podobały, to:
- Droga bez powrotu
- Hostel
- Dom woskowych ciał
- Koszmar minionego lata
- Droga bez powrotu
- Hostel
- Dom woskowych ciał
- Koszmar minionego lata
Nikolai Gazpromsky, blisko dwumetrowy syn poważanego w obwodzie leningradzkim oligarchy, właśnie wracał z porannej siłowni, kiedy w pewnym momencie zestaw głośnomówiący będący standardowym wyposażeniem jego Forda Mustanga GT z 2022, poinformował go o przychodzącym połączeniu.
Nikolai spojrzał na dotykowy ekran wkomponowany w deskę rozdzielczą i jedynie burknął pod nosem:
Nikolai odrzucił połączenie i przełączył na swoje ulubione radio: Russkoye Radio. Jednak wie, że dziewczę nie poddaje się tak łatwo.
Svetlana Tzarova to wysoka I zgrabna 23-latka. Jej ojciec, osobiście namaszczony przez Putina na wysokiego rangą generała, nie szczędził swojej jedynej córeczce luksusów - od kupna luksusowego strzeżonego apartamentu na Wyspie Kamiennej do fundowania jej drogich zagranicznych wakacji.
Svetlana ma wielu adoratorów. Jednym z nich jest Dmitriy Sabakov - 25-letni pracownik fizyczny w fabryce Kamazów, dorabiający sobie również do swojej żałosnej pensji rozwożąc jedzenie poprzez Uber Eats. Dmiyryi ma jedynie 165 cm wzrostu, trądzik, zakola i oczy ofiary, ale to go nie zniechęca - w końcu na Pikabu non-stop ktoś wspomina o swoim grubym i niskim koledze który rucha modelki! Najważniejsze są pewność siebie i poczucie humoru!
Svetlana i Dmiyryi "poznali" się kiedy po tym jak młoda dziewoja zamówiła poprzez aplikację zestaw sushi. Wartość zamówienia przekraczała miesięczne pobory Dmitrija.
Dmiyryi po doręczeniu zamówienia na jej strzeżone osiedle, zauważył, że na paragonie (którego zapomniał wręczyć) znajduje się jej numer telefonu.
Pomyślał karłowaty zakolak, uśmiechając się pod swoim dziewiczym wąsem.
Po powrocie do swojej chruszczówki, w której mieszka z niedołężnymi już rodzicami. Postanowił przystąpić do działania. Wyciągnął swoją Nokie 3310 i wybrał numer swojego obiektu westchnień.
Svetlana, widać przychodzące połączenie, momentalnie odebrała telefon.
Svetlana odłożyła słuchawkę.
Pomyślał Dmiyryi.
21 września 2022 roku.
Dmitry właśnie wracał do domu po dwunastogodzinnej zmianie. Po otwarciu drzwi wejściowych ujrzał niecodzienny widok - na podłodze leżały torby, w której znajdowały się spakowane odzież i środki higieniczne tj. białe mydło, stare gazety oraz plastikowa butelka z wodą.
Wyksztusił z siebie skrajnie zmęczony calodniową harówką młodzieniec.
Rzekł jego ojciec, wyraźnie podekscytowany.
Pomyślał Dmiyryi.
Wykrzyczał umundurowany mężczyzna, który cierpliwie czekał na klatce schodowej na powrót Dimitrija.
Manlet wsiadł do transportera, w którym znajdował się już tuzin jemu podobnych: niscy, łysiejący, bez zębów. Oni też nie mogą się doczekać momentu, kiedy niewiasty będą rzucać się na ich ramiona!
Tymczasem Nikolai, wysiąwszy z windy w drodze do swojego luksusowego apartamentu, zauważył świstek papieru wystający z jego skrzynki pocztowej.
Po otwarciu listu i przeczytaniu tytułu owej przesyłki (WEZWANIE) wyraźnie zdenerwowany zadzwonił do swojego ojca.
Po około godzinie jego ojciec zadzwonił:
Ojciec Nikolaja odłożył słuchawkę. Kilka dni później Nikolai ujrzał Svetlanę u progu swoich drzwi.
Blisko dwumetrowy tytan nic nie odpowiedział, jedynie wskazał swoją muskularną ręką, aby niewiasta weszła do środka.
Pomyślał Nikolai.
Ukraina, obwód chersoński
Dmiyryi i jego batalion przegrywów nie jedli od trzech dni i trzęsą się z zimna.
Burknął jeden z nich.
Nagle w miejscu gdzie stacjonowali nastąpiła silna eksplozja, a Dmiyryi został trafiony odłamkiem prosto w twarz i padł martwy na ziemię.
Kiedy okoliczne bezdomne psy i koty nadgryzały jego jeszcze ciepłe truchło, Svetlana dławiła się 23-centymetrowym Iskanderem Nikolaja.
#blackpill #harlekinydlaprzegrywow #ukraina #wojna #rosja #przegryw
@BlackpillMonster: myślałem że ta eksplozja to z Iskandera Nikolaia, słyszalna aż w Czersoniu
jak starzy umrą to zostanie bezdomnym żulem
i wtedy przechodzi koło niego Nikolai, i gdy żul prosi go drobne chad rzuca tekstem ,,weź się do roboty nierobie"
Aż mnie zainspirowałeś
Komentarz usunięty przez autora
Dobre, leci plusik, ale tu powinno być "gierojów" zamiast "herosów" ( ͡° ͜ʖ ͡°)