Aktywne Wpisy
ataeB +17
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +221
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Dzisiaj wersja czyszczenie lodówki:
Podsmaż 100g wędzonego boczku pokrojonego w paseczki, jak będzie chrupiący dodaj 300g brukselki (większe pokrój na połówki, bardzo duże na ćwiartki). Lekko osól i smaż aż miejscami się skarmelizują. Przykryj pokrywką i duś kilka minut aż będą miękkie ale nie rozgotowane.
Przełóż na talerz, posyp 30g fety, opcjonalnie polej ostrym sosem i oprósz świeżo mielonym pieprzem.
Makro takiej porcji? 698kcal 32B 55T 10W
(Trzeba doliczyć sos, mój był domowy)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
@GaiusBaltar: możesz rozwinąć? Że dlaczego ktoś chciałby ją zbanować?
@chixiXD współczuję za głupiego bana
@theicecold: Scenariusz jest prosty - Rumun przejmuje konto, zaczyna wrzucać CP i po godzinie przejęte konto jest banowane. Ewentualnie, zaczyna wrzucać elfika, i po 5 minutach konto jest banowane.
Tak czy siak, aż do czasu kiedy moderacja nie dogada się z właścicielem konta, konto pozostaje nieaktywne.
Mechanizm użyty przez Rumuna do przejmowania kont nie jest mi znany, ale generalnie,
@chixiXD: czekam aż dostaniesz za multi... ta cała akcja to jakiś żart.
@Bekovsky: przynajmniej zasłużenie dla odmiany XD
@balbezaur: ej jak to, nie ma wpisów pod #ziemniakizostaw ?
@GaiusBaltar:
@Bekovsky:
@theicecold:
@Mirkosoft: ej wychodzi na to że coś z tego będzie, moderacja po pierwsze się odezwała a po drugie nawet z fajnym rozwiązaniem wiec mam nadzieje ze do zobaczenia niebawem :D
@balbezaur:
@GaiusBaltar:
@Mirkosoft: Jestem!