Aktywne Wpisy
p0melo +30
#programowanie #it #pracait #programista15k
60% pracowników zatrudnionych w IT nie ma wykształcenia kierunkowego.
Firmy zatrudniają na to samo stanowisko programisty Pawełka absolwenta bootcampu i Kamilka absolwenta informatyki. Oczywiście płacą im tyle samo.
Gdyby
60% pracowników zatrudnionych w IT nie ma wykształcenia kierunkowego.
Firmy zatrudniają na to samo stanowisko programisty Pawełka absolwenta bootcampu i Kamilka absolwenta informatyki. Oczywiście płacą im tyle samo.
Gdyby
Talaxin +193
#pathofexile #patchofexile2 #gry #rozdajo Mam na wydanie dwa klucze do EA Poe2. Gierka dekady. Plus i fajnie jakby był mem. Aktywacja na stronie poe.
No i jeszcze muszę sterownik do pompy ciepła podłączyć oraz czujniki temperatury bo w tym momencie sterowana jest ręcznie. Jestem przeszczęśliwy i ogromny kamień spadł mi z serca. #stepujacybudowlaniec
@FejsFak: Nowe, nie znałem
@Zeugma: nie mam pieniędzy żeby wszystko o-----ć na gotowo więc jeszcze kilka lat prowizorki przede mną
@SebQ: dokładnie, ja mam taką świadomość, że w najbliższym czasie mam zupełnie inne plany a wy myślicie, że powinno być inaczej, oszukujecie rzeczywistość tak aby pasowała do waszych wyobrażeń.
Naprawdę tylko to jest prowizorką?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CynicznyDlugouch: jest cała masa takich rzeczy. Kto ci nagadał takich głupot, że tylko to?
Podziwiam Cię za samozaparcie i za to że robisz wszystko sam.
Im się oczy otworzą jak Ty remont skończysz.
Walcz i przyj do przodu.
@c3po: mam inne motto ale cieszę się, że zaczynasz przeglądać na oczy bo to znaczy, że robię dobrą robotę. Jak remont skończę to kopary popadają ale niestety trzeba będzie na to jeszcze trochę poczekać.
@Norman2: zwykła pompa ciepła