Aktywne Wpisy

Bunch +67
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: comment_1664580844nM7ohga9uWGnd5cFGnTuh1.jpg
PobierzNo nie można, a teraz won do piekła.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@essos: Bardzo dobrze że materiały które manipulują opinią publiczną spadają z rowerka
@Grewest: W żadne nie uderzam. I nawet jestem zaszczepiony, ale ty tego nie pojmujesz, że tak samo tobą moga manipulowąć. I skąd wogole mozesz to wiedzieć, jesli wszystko inne w co nie chcesz wierzyć musi być manipulacją i ma być usuwane. Jak mozesz
2. Rosja nie atakuje cywili tylko zakłady zbrojeniowe a media milczo. Co prawda cywile giną, a media nie milczą, bo podajesz link, który to opisuje.
3. Antyszczepy dobre, naukowcy źli, na jutubie cenzura chlip chlip XD.
przeproś oficera prowadzącego i usuń konto