Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maz00rskie_mleko: Jak mam z tobą typie pisac, jak anwet nie raczyłeś przeczytać tego co wrzuciłem na screenachl, tylko od razu wyjezdzasz z oblatanym frazesem. Zreszą nie czytasz ze zrozumieniem, o ile w ogle cos przeczytałeś
  • Odpowiedz
@essos: ah, kolejne 6 miesięczne konto ruskiego gówna, moderacja ofc niczego złego nie widzi, a ludzie którzy rzeczywiście coś wnoszą na ten z-----y portal muszą szukać alternatyw
  • Odpowiedz
@essos: zacznijmy od tego że kwestie ługańska,doniecka,krymu były wykonywalne dyplomatycznie i demokratycznie, bez rozlewu krwi. Ale zamiast dyplomatycznie naciskać na zrobienie referendum, wolano wejść na teren Ukrainy z bronią jak najzwyklejszy terrorysta i wymuszać żądania, zamiast negocjacji
  • Odpowiedz
@essos:

Nie mozna tez uznać, ze np. uderzyli jedną rakieta w ulice obok, bo po prostu nie trafiła w cel, tylko celem zawsze sa cywile.

No nie można, a teraz won do piekła.
  • Odpowiedz
Nawiasem mowiac moja sisotra ktora dostała niedawno robote w jednej z firm sprawdzających zgłaszane filmy na YT, mowila ze jednym z wytycznych jest uswanie materialów anty-szczepionkowych

@essos: Bardzo dobrze że materiały które manipulują opinią publiczną spadają z rowerka

• Odpowiedz
@essos: Doskonale jestem świadom zachodniej propagandy ale fakt jest jaki jest. Ruscy to chwast i należy go wyrwać. A jeżeli chodzi o inżynierię społeczną i to, że większością da się manipulować o to, że ludzie czekają na to aż ktoś podstawi im swoją opinie by mogli się za nią schować i używać jak swojej własnej to - całkowicie się z tobą zgadzam. Ale ta wojna na ukrainie to serio zły
  • Odpowiedz
@essos: No taaa tam ta sytuacja poczucia przynależności narodowej jest znacznie bardziej skomplikowana bo tak to wyglada kiedy sie kreśli kreski na mapie a nie zważa na ludzi, ale tutaj nawet nie ma co poruszac tego tematu bo tu każda obiektywna, merytoryczna dyskusja przyciąga onucowych oszołomów XD
  • Odpowiedz
Bardzo dobrze że materiały które manipulują opinią publiczną spadają z rowerka

Tak wiem że uderzasz w inne struny ( ͡ ͜ʖ ͡)

@Grewest: W żadne nie uderzam. I nawet jestem zaszczepiony, ale ty tego nie pojmujesz, że tak samo tobą moga manipulowąć. I skąd wogole mozesz to wiedzieć, jesli wszystko inne w co nie chcesz wierzyć musi być manipulacją i ma być usuwane. Jak mozesz
  • Odpowiedz
@essos: 1. Znasz trzy osoby z Doniecka i one są za Rosją. Sam Donieck to circa milion ludzi, obwód doniecki cztery razy tyle.
2. Rosja nie atakuje cywili tylko zakłady zbrojeniowe a media milczo. Co prawda cywile giną, a media nie milczą, bo podajesz link, który to opisuje.
3. Antyszczepy dobre, naukowcy źli, na jutubie cenzura chlip chlip XD.

przeproś oficera prowadzącego i usuń konto
  • Odpowiedz