Aktywne Wpisy

brainmixer +72
W sklepie mi te płytki się podobały, a tutaj... już sama nie wiem.... Pytałam się fachowca, ale on mówi, że tak ma być. W komentarzu więcej zdjęć. A co Wy myślicie Mirabelki i Mireczki? Jest ok?
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
źródło: IMG_20240508_083047
Pobierz
kukold +1
Gdzie najlepiej szukać fachowca do zrobienia strony dla kliniki stomatologicznej? Chodzi o prosty system do rezerwacji wizyt z przypominaniem przez sms i całe zarządzanie do tego, hosting, adres, maile itp. Widziałem gotowe abonamenty ale drogo to wychodzi dla więcej niż jednego stomatologa. Ile coś takiego może kosztować? Nie chcę żeby mnie naciągnęli bo to raczej szybka robota. Mogę zapłacić do tysiąca jak będzie porządnie i ładnie wykonane.
#programowanie #pracait
#programowanie #pracait

Przykład, ktory na pamiątke oscreenowalem: nikt mi nie wierzy, nikt nawet nie probuje sie zastanowić, albo samemu poszukać informacji, tylko lecą standardowe stadne bezmozgie frazesy i wyzwiska. Wpis chyba usuniety przez moderacje, bo nie moge znaleźć
Wstawiam dwa screeny bo jeden jest z paroma komentarzami przed usunieciem przez moda, a drugi nieco dłuższy
A tutaj dowód na to, że pisałem prawde: https://ru.slovoidilo.ua/2022/07/16/novost/obshhestvo/vrazheskie-rakety-dnepru-popali-zavod-yuzhmash-mer
Tu krotkie info o tej fabryce https://ru.wikipedia.org/wiki/Южмаш
Mozna podsumowac tak: Oprocz tego ze nalezaloby zwyzywac tych wszystkich mądrujących tam silnych w tłumie payacow i odebrać im prawa wyborcze, to prawda leży tylko w tym co mowią mainstreamowe media i co powtarza bezmozgi tłum. A wy potraficie tylko kogoś zaszczuć stadnymi frazesami, poklepujac sie wzajemnie po pleckach.
I czym wy sie różnicie od ludzi wierzących w propagande Putina. Oni wierzą bez filtra w to co im serwują, a wy w to co wam. Juz abstrachując od tej wojny, to fakt jest taki, że mozna was dowolnie nakręcić. Tak samo z covidem. Najpierw kazdy "anty" to był szur, zacofaniec itd. jak w ogle mozna nie woierzyć panom naukowcom. I takich sie wyzywa nie przyjmując do wiadomosci jakoicholwiek argumentow. Maski tez z poczatku spoko i w ogole "dlaczego w czechach jest już nakaz a u nas nie" dawac maski, a pozniej nagle zmieniła sie retoryka...
Nawiasem mowiac moja sisotra ktora dostała niedawno robote w jednej z firm sprawdzających zgłaszane filmy na YT, mowila ze jednym z wytycznych jest uswanie materialów anty-szczepionkowych
Mozna to tez podsumować tak, że z racji tego iż nie uzywacie mózgu, a myślcie tym co mówi tłum i/lub wygodne nierzetelne media, to później tak samo "świadomie" dokonujecie wyborów politycznych. Niczym kibice jednego klubu. Dlatego wiecznie wygrywaja populiści z dobrym budżetem, majacy wsparcie silnych mediów.
#ukraina #wojna #oswiadczenie #przemyslenia #koronawirus
Tępy też jest twój pracodawca.
No i jako rusek, też jesteś tępy, bo czego się spodziewać po was? Od maleńkości pijecie malibu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@JPRW:
1. Matko ty naprawde jestes taki tępy czy udajesz? Napisałem ze mialem kontakt z trzema i kazdy mial te same poglady, a to juz cos znaczy. Jak ktoś robi statystyke i spyta 1000 osób zamiat 10 mln, to wtedy tez jest to bez znaczenia? Ty ile ich znasz? Ile w ogle masz lat ze takie dziecinne
@GlodnyJestem: A po co o tym piszesz? Ja mówie i pisaniu prawdy, a nie z gory narzucania jakiejs narracy i otym, ze
Pieprzysz ty tworząc jakieś pokręcone konstrukcje logiczne. Rosjanie nie mają prawa walić rakietami ani w fabryki rakiet ani
Napomniałem o przypadkach z DNR, ze faktycznie wieksozsc moze chciec sie odłączyc od ukrainy, chociaz nawet o tym nie wspomniałem. Ale mozna sie domyślić, a na wypoku narracja jest calkiem inna
+ reszta dotyczy
@essos: Większość może chcieć albo może nie chcieć. Twoja rozmowa z trzema osobami nijak nie weryfikuje żadnej z tych opinii. One są w ogóle nie do zweryfikowania, bo nie ma możliwości przeprowadzenia rzetelnego badania opinii publicznej na okupowanych terytoriach, pseudoreferenda z 2014 nie mają żadnej wartości poznawczej, a żadne badania z wcześniejszych lat nie pokazywały przewagi zwolenników przyłączenia do Rosji.
Być
nastepnie swoje opinie uzasadniałeś danymi których nijak nie możesz potwierdzić,. Mogę napisać, że znam 8 osób z Doniecka i żadna nie chce być w Rosji, zbijając Twój argument i niestety nie będziesz mógł mi zarzucić kłamstwa.
Nie będę nawet komentował tego co piszesz o covidzie bo to rzutuje na Twoje poprzednie argumenty, musisz sobie
To tak jakby mieszkańcy Polski zachodniej chcieli być w Niemczech - to niemożliwe, bo granice są dawno ustalone.
Odpowiedz do Ciebie jest prosta - Rosja jest krajem terrorystycznym który bez powodu zaatakował i morduje obywateli innego kraju. Panimaju?