Aktywne Wpisy
2076 +193
Dziś o 8 wpada szef do biura i oznajmia, że za 2 tygodnie przyjeżdża główny właściciel całej firmy (700 osób pod sobą) i mamy chodzić jak w zegarku plus, że będę popijawa w piątek wieczorem i każdy ma się stawić i wypić kieliszek z bosem.
Mówię do niego, że ja nie piję i się zaczęło... "od kielicha się nie umiera a mamy nowy kontrakt na stole", "boss nam organizuje imprezę a ty
Mówię do niego, że ja nie piję i się zaczęło... "od kielicha się nie umiera a mamy nowy kontrakt na stole", "boss nam organizuje imprezę a ty
xarcy +157
#ukraina #niewyjadajrolnikom
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
https://twitter.com/s_khytrenko/status/1575963784350695424
To miłe z ich strony jednak mimo wszystko moim zdaniem bardziej perspektywicznym językiem był by język angielski.
Dobra sory, późno już jest i ciężko u mnie z myśleniem o tej godzinie xD
Komentarz usunięty przez autora
Coś się ta historia nie trzyma kupy.
@Maceto: ale o czym ty #!$%@??
coś mi się powaliło
Czy to jeszcze Ukraina? :) A tak serio to dobry wybór, język podobny więc spoko jako drugi język, a jednak powiązania były już przed wojną spore
@LifeReboot: Na Białorusi się uczy (uczyło?) rosyjskiego i białoruskiego no i jakiś j. obcy jak angielski. Tylko po białorusku nikt nie mówi, każdy po rosyjsku, więc jest to możliwe. Zaś MSZ założył na zachodniej Ukraine szkoły j. polskiego np. w Chmielnickim z programu Polska Pomoc i były podobne projekty, taka ciekawostka.
Ukraińcy będą znać ukraiński, rosyjski, polski i angielski.
A Polacy?