Aktywne Wpisy

henk +337

sonoitaliano +92
Tl;Dr: spróbowałem wygrzebać jakie mogą być te topowe zarobki w popularnym MLM i sam się zadziwiłem moimi wynikami
A więc - od zawsze mam tak że jak siedzę w restauracji w godzinach szczytu to jakaś część mózgu liczy stoliki, oblicza jaki może być przeciętny rachunek i czy dana restauracja ma finansowe "prawo bytu". Takie tam zboczenie zawodowe.
Spróbowałem więc na podstawie dostępnych mi danych wyliczyć ile FM wypłaca w prowizjach. Czyli jak
A więc - od zawsze mam tak że jak siedzę w restauracji w godzinach szczytu to jakaś część mózgu liczy stoliki, oblicza jaki może być przeciętny rachunek i czy dana restauracja ma finansowe "prawo bytu". Takie tam zboczenie zawodowe.
Spróbowałem więc na podstawie dostępnych mi danych wyliczyć ile FM wypłaca w prowizjach. Czyli jak

Poki co odpowiedz od dewa:
Nawiązując do Państwa uwagi informuję, iż wszystkie podejścia do pionów zbiorczych wentylacyjnych zarówno kuchennych jak i okapowych zostały wykonane zgodnie z dokumentacją projektową - branża sanitarna/wentylacja mechaniczna oraz z kartami lokalowymi. Wszystkie podejścia o średnicy fi125mm (kuchnia i okap) wychodzą na tej samej wysokości z frontowej ściany szachtu. Rozwiązanie to dotyczy wszystkich lokali mieszkalnych od poziomu +2 do poziomu +8 (lokale nr 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56) i uwzględnia aranżację architektoniczną tzn. lokalizację lodówek i wszelakich zabudów w wnęce. Lokalizacja podejść umożliwia swobodny dostęp do kratki stałego wydatku oraz klapy zwrotnej.
#mieszkaniedeweloperskie #deweloperka #mieszkanie #nieruchomosci #remontujzwykopem #wykonczenia
Dojscia są, zdjecie ich po prostu nie ujelo. Odplyw natomiast jest troche oddalony od nich, zdawalem sobie sprawe, ze bede musial rozprowadzic go
@janusz_nosacz: to tzw okno strzelnicze, przygotowane w razie wybochu wojny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wychwalany: w podłodze masz korek, a wąż podłączy długi
@emil-hogan:
@elf_pszeniczny: myślałem że osobne podejście to teraz standard...
U mnie zlew obok zmywarki a i tak deweloper zrobił osobno.
Komentarz usunięty przez autora
@emil-hogan: no i to był błąd bo na etapię początku budowy można zgłaszać deweloperowi właśnie taki zmiany, zobacz sobie w google hasło "zmiany lokatorskie". U siebie miałem tak że obie kratki wentylacyjne wychodziły na boku ściany (tak jak ty chcesz przenieść) i o ile dla okapu to spoko to wentylacja kolidowała mi z planowanymi szafkami. Zgłosiłem
To byl czas gdy deweloperzy dawali Ci 3-5dni na zastanowienie i jak nie bierzesz to mieszkania znikaly w ciagu tygodnia.
Druga lokalizacja zniknela cala, jeszcze przed wlozeniem szpadla w glebe. Bez uprawomocnienia pozwolenia na budowe. Takie to byly czasy. Pisalem do sprzedawcy o udostepnienie planów instalacji. Odpowiedz, ze na obecnym etapie nie posiadaja.
Mozna sie obrazac
Ogólnie widzę że Masz wentylacje robioną z rur spiro. Możesz to zakleić, wywalić dziurę z boku, i wwiercic się w rurę, zakładasz siodło fi 125 i kawałek rurki 125, koszt materiałów jakieś 10zł. Jak jest firma jeszcze na pomiarach to możesz zagadać z nimi czy Ci tego nie ogarną.
Mogli to tez zrobić że tam jest
Ostatecznie ten filar pogrubiamy na ok 12 cm od sciany i w srodek plaskie kanaly wentylacyjne w strone zabudowy. Potem stolarz ogarnia reszte w zabudowie.