Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ratollo: Mam podobne odczucia. Tysiace gier na steamie się wirtualnie kurzy, a mi się wygodniej używa Xboxa. Szczególnie ze czasu duzo mniej niż kiedyś, wiec na konsoli odpale grę na pół godzinki i jest super. I jednak 65 na kanapie jest wygodniejsze niz te 24 przy biurku
  • Odpowiedz
Teraz juz nie wyobrazam sobie powrotu do PC. Na padzie operuje mi sie świetnie,

@ratollo: zawsze to mowilem. Klik klik w myszke i stuk stuk w klawiaturke robia jeszcze osoby, ktorych nie stac na komfortowe granie lub nie dojrzeli do tego
  • Odpowiedz
@KrolowaTosiaToNajlepszyKot: Przecież prawdę napisał. Pykanie na pececie to było dobre za gówniarza z kolegami a jak człowiek już jest stary, ma prace, obowiązki, mało czasu to już nie chce się bawić w granie na kompie. Konsola to wygoda. Siadasz, włączasz i wszystko zawsze działa od razu bez pierdzielenia się i kombinowania
  • Odpowiedz
Na padzie operuje mi sie świetnie

@ratollo: gr8 b8 m8, taki 1/10 bo odpisałem. Horizon - wyrzucony razem z ps4 do kosza przez pada, ograny ze smakiem dwukrotnie na pc, god of war podobnie. rdr2 strasznie wymęczony bo bardzo się spodobał zyskał ogromnie na pc - 3 przejścia w 2 lata, w tym 100%.
Pad to wynalazek na zasadzie bo ma nie być myszki bo tak. Jakby dali grać w gry na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ratollo: mam high endowego pcta, podłączonego do tvka na HDMI 2.1, gram sobie w 4k 60fps+
Myszka i klawa bluetooth żeby wejść na steama i kliknąć Play, potem przez parę h można grać na padzie, oni tego nie sprawdzają :)
  • Odpowiedz
@Exxan: W tak biednym świecie, że ta platforma ma więcej gier od wszystkich konsol tej generacji z większą dywersyfikacją gatunków. Na PC mam gry z konsol + pierdyliard innych gatunków niedostępnych dla innych platform. NA PC jest pierdyliard akcesoriów, możliwość customizacji, mody bez polegania na twórcach gry, peryferia z lepszą kontrolą jakości od padów i mogę tak wymieniać dalej. Nie każdy jest kanapowym casualem pogrywającym w jakąś monotonną gierkę dla
  • Odpowiedz
@ratollo: Dobrze że napisałeś "Oczywiście wpis nie ma na celu wywolania wojny konsolowcow vs pc" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bo ja mam zupełnie na odwrót, swoją fascynacje konsolami zostawiłem dawno za sobą i skończyłem z konsolami na n64 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie chce mi się nawet pisać o zaletach PC. "wizja przyszłości 12 letniego mnie. Future is now" Fajnie że masz
  • Odpowiedz
  • 2
@Exxan: @Sergey14: @keton22: @MLGkunek:
Wtf, skad pomysł, ze gram tylko w gry typu cod, fife czy fortnite XD
W ogole beke mam z takich "wojen" platform do grania w gierki, takie posty czyta sie jak sprzeczke gimnazjalistów.

@Oomonatopeja:
No i spoko, niech kazdy używa technologii wedlug swoich potrzeb i preferencji. Czas plynie i jednak majac 26 lat mozna dokladnie powspominac jak gralo
  • Odpowiedz
Pad to wynalazek na zasadzie bo ma nie być myszki bo tak. Jakby dali grać w gry na ps5 na myszy i klawiaturze to może bym grał.

@keton22: XD

Pomijając już fakt, że są gry do których pad nadaje się zwyczajnie lepiej niż klawiatura i myszka, to ciekaw jestem jak sobie wyobrażasz granie klawiaturą i myszką na konsoli. Położysz sobie blat na kolanach i na to klawiaturę i myszkę? A
  • Odpowiedz