Aktywne Wpisy

Melkovva_ +47
czym najdziwniejszym popijaliście wódę?
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...

jmuhha +246
o kurna patrzcie to ლ(ಠ_ಠ ლ)
fb komendy w Iławie
fb komendy w Iławie

Kolejny etap konsola
@BornToDie69:
O to to. Ja teraz nie potrafię sobie wyobrazić, że kiedyś byłem w stanie spędzać tak po kilka godzin dziennie grając w gry i jeszcze czerpiąc z tego przyjemność xD No cóż, ale takie były właśnie uroki bycia dzieckiem.
@Exxan: Patrząc na ceny samych kart graficznych to o biedę można podejrzewać drugą stronę barykady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MLGkunek: no a potem stajesz się dorosły, masz pracę i rodzinę xD
ciekawe ile lat im zajmie zrozumienie ze mozna grac na pc z padem na kanapie przed tv. nie ma
źródło: comment_1664405154IuvhZK33RZFNw2c9EppcJs.jpg
PobierzZ zajmowaniem salonu rodzinie to też jakiś argument. Moja różowa lubi pooglądać jak gram,czesto śledzi fabule że mną. Ale dzieci nie mam więc tu się nie wypowiem ;)
@SmugglerFan:
E tam bredzisz. Ja wcześniej nawet nie wiedziałem co mi nie pasuje w grach, dopiero teraz sobie uświadomiłem że mix wszystkich nowoczesnych cech sprawia, że chce mi
Są bardzo fajne 'klawiatury kanapowe' gdzie masz zintegrowany albo duży touchpad albo sztywną podkładkę pod mysz. Kładziesz taki zestaw na kolanach i jesteś happy. Całe 2 pierwsze
I naprawdę trzymanie całej klawiatury czy laptopa na kolanach jest lepsze niż kompaktowy pad, który mieści się w dłoniach? No ok, co kto lubi.