Wpis z mikrobloga

Z węglem też mamy Unię, a wszechwódz powiedział ze plany inflacyjne lecą prosto z Turcji. To jest kacza geopolityka.
  • Odpowiedz
@GajuPrzegryw: A w wiadomościach TVP dalej będą uderzać w Niemcy i UE, a z Węgrów robić ponownie przyjaciół. Zresztą dzisiaj na TVP info słyszałem, że nowy włoski rząd będzie super bo nie lubi UE, ale to że popiera Putina przemilczeli.

I powiedzcie czy oni nie są trochę jak putinowska Rosja.
  • Odpowiedz
Niech mi ktoś jeszcze raz przypomni czemu Polski rząd stawia się w unii za Wegrami?

@GajuPrzegryw: bo rząd PiS to prorosyjscy idioci. I niech mi nikt nie wyjeżdża z pomocą dla Ukrainy, bo najwięcej pomocy udzielają szarzy obywatele, a pisowcy zwiększyli import węgla i ropy od tych wariatów.
  • Odpowiedz
@GajuPrzegryw: Ogólnie PiS ma strasznie przekichane jeśli chodzi o relacje z rosja. Z jednej strony chętnie chcieliby mieć wylane na UE i wprowadzić na stałe reżim ale z drugiej nie mogą tego zrobić, bo historia jest taka, że nie możemy skumać się z ruskimi. No i tak to jest, że szczekają na tą UE a z drugiej strony są na nich skazani.
  • Odpowiedz
bo rząd PiS to prorosyjscy idioci. I niech mi nikt nie wyjeżdża z pomocą dla Ukrainy, bo najwięcej pomocy udzielają szarzy obywatele, a pisowcy zwiększyli import węgla i ropy od tych wariatów.

@Ogau: żeby coś takiego napisać od ilu lat trzeba być ruskim trollem?
  • Odpowiedz
@Cogres: żeby napisać, że PiS nie zwiększył udziału rosyjskich surowców w polskiej gospodarce? Wystarczy być świeżym rekrutem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz