Wpis z mikrobloga

@dzbannik: Też dzisiaj dostałem sms, że wysłali. Zamówione za pobraniem o 17;29. Na pepperku jest niezła gównoburza o to, jedni mówią że to była loteria, inni dostali info od notino że to błąd cenowy ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Gozdziu: Tak, mi napisali że to był błąd cenowy.

"Z powodu błędnie wyświetlającej się ceny na naszej stronie internetowej, która świadczy o oczywistym błędzie, gdyż wysokość ceny nie odpowiada realnej wartości produktu, anulowaliśmy zamówienie."
  • Odpowiedz
@pionas1337: u mnie byly dwa zamowienia:
1. sam dylan zamowiony od razu po otrzymaniu powiadomienia z perfumehub, zanim sie jeszcze pojawilo info na wykopie - zamowienie anulowane ze wzgledu na blad cenowy
2. o 16:40 wzialem jeszcze jednego dylana razem z damskim versace crystal i to juz przeszlo xD

dodatkowo wczoraj wzialem discovery set z laytonem - anulowany, dzisiaj sprobowalem jeszcze raz i zamowienie w realizacji xD
chyba bawia sie
  • Odpowiedz
@michal161091: ja brałem Versace 200ml + set laytona i stało zamówienie, layton niby był jako nie dostępny więc usunąłem z zamówienia, hajs oddali a dzisiaj paczka przyszła i pyk secik w środku ¯\_(ツ)_/¯ nie zły burdello tam mają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz