Wpis z mikrobloga

• 340
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gharman: Kazachowie już sie wyliniałego niedźwiedzia nie boją bo ich puchatek po plecach klepie.
Teraz tylko czekać na Białoruś, baćka już od jakiegoś czasu sobie topór unosi nad szyje.
  • Odpowiedz
@gharman:
Już tam było kilka takich zrywów przeciwko ajatollahom. Nie wiem czy tym razem się uda. To raczej jedno z tych państw, które jest tak zamordystyczne, że protesty są skutecznie tłumione i po rewolucji.
  • Odpowiedz
tak, CIA wyprowadzilo dziesiatki/setki tysiecy ludzi na ulice. Was totalnie pogrzalo z tymi spiskami, ludzie zwyczajnie maja dosc obskuranckiego rezimu

@IdillaMZ: co nie znaczy, ze wywiad w takich przypadkach nie nakazuje swoim agentom dodatkowo zaogniac sytuacji
  • Odpowiedz
@cinu4: Mówiłem o bliskim wschodzie, bo Iran należy do tego regionu i raczej dobrze o tym wiedziałeś, chciałeś się przysrać to ci się nie udało.
  • Odpowiedz
@cinu4: no faktycznie stolice kultury. Dubaj, zbudowany za petrodolary, bez kanalizacji. Przecież jak im się skończy ropa, to będą z patykami kozy ganiać jak 50 lat temu xd
  • Odpowiedz
  • 2
@cinu4 ale czy ja napisałem gdzieś że to miasta z lepianek? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Jak jest tam tak wspaniale to ciekawe czemu kobiety z ich krajów jak do nas przyjadą to mają w------e w te kulturę i niczym nie różnią się od naszych ubiorem. No chyba że przyjadą że swoim mężem, który w nagrodę może je wysłać do rodziny na ostatnie pożegnanie.
  • Odpowiedz
@cloud7: wróćmy do clou dyskusji bo zaczynasz za bardzo wybiegać. Chodzi mi o to, że można stworzyć społeczeństwo oparte na kulturze danego kraju a jednocześnie dające jednostce wolny wybór czy chcę się do niej stosować. Nawet na bliskim wschodzie.
cinu4 - @cloud7: wróćmy do clou dyskusji bo zaczynasz za bardzo wybiegać. Chodzi mi o...
  • Odpowiedz