Wpis z mikrobloga

@kopek: No drogo w c&*(
Daj spokój z tymi cenami.
Mogłem brać przy 2700-2900zł ze słuchawkami i padem z media markta, człowiek czekał aż stanieje, no i mam.
Giereczek później nie opchniesz drożej jak 100zł, moralesa napewno nie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kopek: kupiłem w okresie świątecznym rok temu za 5 dyszek taniej,ale zamiast trzeciej gierki był dodatkowy pad.Nie wiem czy te zapowiadane przez Sony podwyżki cen już weszły, ale jeśli interesują cie gry w zestawie to bym brał.W miarę możliwości radzę też w drugiego pada się zaopatrzyć bo po pół roku już jeden dualsense zajechany xD
  • Odpowiedz
@kidi1: No ale po co mi je trzymać?

Przed 18 rokiem życia trzymałem gry, teraz sprzedaje.

Ja już jej nie odpalę jak ją przejdę, choćby nie wiem jak fajna była.
Raz że nie mam czasu, dwa, gier jest tyle że i tak nie zagram we wszystkie co
  • Odpowiedz
@kidi1: No to do tych do których wracasz raz w miesiącu to ok, a resztę powinieneś sprzedać i kupować jak masz ochote, taniej wychodzi w ogólnym rozrachunku. A jak je już trzymasz żeby się na nie patrzeć to już jest kolekcjonowanie trochę( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ale_co_to: A skąd mam wiedzieć kiedy najdzie mnie ochota na grę? przeważnie gram wieczorem albo w weekend. Mam ochotę to odpalam anie szukam czy ktoś mi ja sprzeda.
  • Odpowiedz
@kidi1: a tam p--------z kocopoly, ze masz ochote wrócić do jednej z 15 gier które masz na półce w weekendy albo wieczorami żeby udowodnić swoje p---------e się do @utede. Zawsze zapominam ze z bordo się nie dyskutuje bo szkoda czasu( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale nawiazując do twojej wypowiedzi: normalni ludzie wiedzą do czego będą wracać a do czego nie, a nie liczą na zwierzęce
  • Odpowiedz
  • 0
@kopek uncharted - 60, Spider-man - 60, horizon - 100. Tańszych chyba nie dało się wybrać. Dwa lata od premiery next genów a ci nadal wciskają ludziom pudełka z paskiem PS4. XD
  • Odpowiedz