Aktywne Wpisy

wredny_bombelek +248
Przestańcie hejtować lekarzy bo wtedy oni sobie wyjadą na przykład do Szwecji gdzie zarobią 1/3 tego co u nas w Polsce I CO WTEDY?
#konowalposting #lekarz #lekarz100k #jdg #firma #b2b
#konowalposting #lekarz #lekarz100k #jdg #firma #b2b
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-08 195358
Pobierz
Qurvinox +27
Ja nie wiem co ten sąsiad k---a robi wieczorami, brzmi co najmniej jakby jakiś fotel na kółkach przestawiał codziennie i tak jeździ po całym mieszkaniu, nie wiem co to za dźwięk jest, ale są to kółka takie małe plastikowe

źródło: 1000018959
Pobierz@pieknylowca: Nawet nie chciało Ci się obejrzeć do końca tego shorta. Ten stek że szparagami przeznaczony był dla jego baby imieniem Marta.
@David_Rabbits: a ja się urodziłem dwa dni temu. Na pewno dla siebie ugotował indyka na parze. A te kiełbasy i steki to na pewno dla niej wszystkie są i na pewno ich nie spróbuję. I że ma nadzieję że za tydzień już będzie mógł wrócić do dawnego sposobu odżywiania. Ale nie moje zdrowie, nie moja sprawa.
@LadyMartini to chyba coś dla ciebie, a przynajmniej @David_Rabbits: tak twierdzi
Przecietny Polak sra na wlasne zdrowie i czesto idzie do lekarza dopiero w kryzysowej sytuacji gdy rezultaty leczenia zawsze beda duzo gorsze
Współczuję tego zawodu
@jegertilbake: a później ma pretensje że lekarz nie wyleczył: sorry ale nie da się wyleczyć 40lat zaniedbań w 15min wizyty i tygodnia brania leków bo tyle przeciętnie trwa stosowanie się do zaleceń
@hansschrodinger: zdjęcie aż bym wrzucił ale zaraz by mnie wystalkowali bo dokumentowalem przebieg gojenia ran
Za to lekarza obowiązkiem jest leczyć, a nie obrażać się bo ktoś nie działa wedle jego zaleceń
Ludzie to debile, ale nie ma powodu by lekarz równał w dół
@pieknylowca: przepraszam bardzo, ale jak coś się stanie to wiadomo że coś było spiepszone przy operacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pieknylowca: a potem beda p-------ć że ktoś umarł bo go zawieźli do szpitala a jakby nie pojechał to by dalej żył XD
źródło: mfSoq36uQDZxPPeP
Pobierz