Aktywne Wpisy
NordVPN +854
Halo mirki i mirabelki, robimy #rozdajo dwóch rocznych subskrypcji NordVPN z nową funkcją Meshnet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedna subskrypcja leci do losowej osoby, która zostawiła plusa pod wpisem. Druga subskrypcja ląduje u osoby, która w komentarzu poda najlepsze zastosowanie NordVPN Meshnet, którego jeszcze nie mamy w dokumentacji.
Przy okazji chcemy wspomnieć - NordVPN Meshnet to w pełni darmowe narzędzie, które działa jak bezpieczna sieć lokalna
Jedna subskrypcja leci do losowej osoby, która zostawiła plusa pod wpisem. Druga subskrypcja ląduje u osoby, która w komentarzu poda najlepsze zastosowanie NordVPN Meshnet, którego jeszcze nie mamy w dokumentacji.
Przy okazji chcemy wspomnieć - NordVPN Meshnet to w pełni darmowe narzędzie, które działa jak bezpieczna sieć lokalna
mickpl +770
Z takich ciekawostek dodam, że w USA wprowadzono w zeszłym roku właśnie program pomocy młodym, który sprawił, że we wszystkich lokalizacjach nieruchomości są już dużo tańsze, a niektóre miasta raportują nawet 30% przeceny.
Program polega na podniesieniu stóp procentowych ponad inflację i nie robieniu niczego innego.
Dodatkowym plusem jest to, że spada inflacja.
Trochę w dupie są deweloperzy, ale nikt się tam nimi nie przejmuje.
#nieruchomosci #usa #ekonomia #gospodarka #kredyt2procent #ciekawostki
Program polega na podniesieniu stóp procentowych ponad inflację i nie robieniu niczego innego.
Dodatkowym plusem jest to, że spada inflacja.
Trochę w dupie są deweloperzy, ale nikt się tam nimi nie przejmuje.
#nieruchomosci #usa #ekonomia #gospodarka #kredyt2procent #ciekawostki
Dystans - 4,00 km
Czas - 29:42
Tempo - 07:24 min/km
Tętno - 166
Ten raz za szybko, bo miałem na niższym tętnie, ale za nic nie wychodzi mi hamowanie się. Po raz kolejny tracę czucie w lewej stopie po 3,5 km, nie pomogło specjalistyczne wiązanie buta dla pro biegaczy, a stawiam kroki raczej poprawnie... :/ Szkoda, bo biegłbym sobie spokojnie do 5 km, a tak, to się boję.
#bieganie #ehrenbergbiega
Moje buty, to najtańsze z Decathlonu. Spróbuję wymienić wkładkę jak mówisz, albo przebiec się bez butów całkiem.
Trochę się boję, że to uroki biegania po utwardzonej nawierzchni... Na swojej wiosce jak próbowałem biegać dwa lata temu, to nie miałem tego problemu, ale tam był głównie piach i błoto