Aktywne Wpisy
Krole +6
Wpadłem na ten materiał YT i pod koniec sprawdziłem ile wydałem kasy na Steam i O: K---A
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
b0dyload +65
Otworzylem laptopa bo cos glosno chodzil.. Ja j---e :O jakbym oglądał Diune
W odniesieniu do tego wpisu Głównym powodem przez który nie chcemy się wiązać ze starymi pannami jest ich wątpliwa przeszłość seksualna. Przeanalizujmy to; jest sobie różowa, która imprezuje, włóczy się po świecie i temu wszystkiemu towarzyszą onsy i fwb, aż nagle dobija do określonego wieku i dociera do niej, że już się „wyszalała”. I co ktoś taki jak ja gdy ona sobie szalała był traktowany jak powietrze, ma się ożenić z taką kobietą, która sobie… szalała? Mam się ożenić, bo inaczej spotka mnie ostracyzm, że jestem ciotą, że boje się porównywania etc? Kij z tym! Tak nie mam zamiaru wysłuchiwać, że „mój eks to był taki, a taki i był w tym lepszy”, co ja masochistą jestem, żeby się tak katować? Druga sprawa to wszelkie badania naukowe wskazują, że im większa liczba partnerów seksualnych tym większe ryzyko bycia zdradzanym, złapania chorób i rozpadu związku/małżeństwa. Dzięki wole nie ryzykować. Pamiętajcie, lepsza własna graba niż używana baba! Tylko dziewica na żonę.
#blackpill #przegryw #zwiazki #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6328868bf9fd30f4fa0cfbb1
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: zacznijmy od tego czy w ogóle któraś cię prosi o rękę? Nie? To po co to narzekanie i biadolenie nad sobą? Traktowała cię jak powietrze i tak już zostało
Masz skarb, jest nim twoje dziewictwo, i nie szastają nim, tanio nie sprzedawaj
Czy taki jegomość jest na równi pannie która "przeżywała przygody" na tinderze?
Czy jeśli panna / pan nie potrafili by zaakceptować swojego partnera ze względu na bujną przeszłość to nie trąci to nieco hipokryzją?
Która osoba jest moralnie gorsza, ta która została zmuszona przez własną sytuację do ,,wykroczenia", czy ta która dopuściła się go pomimo, że nie musiała?
Nawet w prawie istnieje coś takiego jak stan wyższej konieczności i jeśli w takiej sytuacji dopuścisz się czegoś złego to jest to albo powinno być łagodniej karane lub nawet uniewinniane.
Dlatego chyba jedynym realnym wyjściem jest faktycznie tak jak mówisz nie spowiadanie się przed 2 osobą, szybkie ucięcie tematu bez wchodzenia w szczegóły.
Na zasadzie "ty miałaś swoje za uszami i ja też - ale teraz jesteśmy razem i traktujemy się poważnie i z
Piszę o hipotetycznej sytuacji kolesia i laski w okolicach 30 lat gdzie każde z ich ma "swoje za uszami" tylko źródło tego "brudu" ma inne pochodzenie if you know what i mean :p
@Nova88: wyraźnie napisał - jeśli się w to nie wpisujesz to Ciebie to nie dotyczy :p
Musiałbyś mi zadawać jakieś pytania chyba bo nie wiem o czym miałbym pisać. Myślę też, że chyba sam nie mam się o co Ciebie pytać, a Ty pewnie nie bardzo uważasz mnie za jakiegoś eksperta specjalistę w tych sprawach, więc moje opinie czy tam porady raczej nie będą wiele wnosić. Niestety to jest taka ,,dziedzina" w której jak