Aktywne Wpisy
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Teuvo +23
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
Ja komputer co tydzień przecieram zewnętrznie, raz miesięcznie wewnątrz
Laptopa to raz miesięcznie dmuchałem bez odkręcania i raz na pół roku rozkręcałem, żeby to co się nie wywiało wyciągnąć
@MePix:
Jak tak dbasz o wnętrze laptopa to się nawet nie pytam jak dbasz o swoje wnętrze i kiedy ostatni raz robiłeś "oczyszczającą" lewatywę...
@buont: Gdzie w zacytowanym tekście jest mowa o laptopie?
A jeżeli chcesz czepiać się, drugiej części, to powiedz mi, czy raz miesięcznie, raz na 30dni
Podniesienie laptopa, położenie go plecami do góry, i dmuchnięcie (co zajmuje nie więcej jak minutę) to tak ciężkie zajęcie?
Puszka kosztuje 12zł
Mmm będziesz to jeszcze jadł?
To nie jest sprzęt z którego korzystam na codzień, przenosiłem go często w plecaku, bez dodatkowego zabezpieczenia, pełno okruchów itp.. nie był otwierany od 3 lat :o
W każdym razie, temperatura spadła, chodzi ciszej, i nie mam już dropów w FPSach ;D no tragedia.
Żeby usunąć kurz trzeba go rozkręcić, co przy nowszych laptopach może być
Dym papierosowy powoduje posiadanie kurzu na wentylatorach?
Mnie denerwuje nawet paproch na karcie graficznej ¯\(ツ)/¯