Aktywne Wpisy
rewizjonista +9
Jako że zdjęcie wrzucone w komentarzu wywołuje takie emocje chciałbym aby ukrofile wrzucili mnie od razu na czarną listę.
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
doomky +102
(Światła zmieniły się na czerwone a jest tam rejestrator przejazdu na czerwonym więc hmm... miałem nogę na hamulcu).
#motoryzacja #samochody
I dopiero te pulsujące światła wywołały reakcję u kierowcy tira.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
To są te nowinki w autach, które sprawiają, że 20-letnio klaso premyjum to dalej stary strup ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@tellet: no u mnie tak samo. Kierowca myślał że jednak coś mi zrobił, bo zjechał na pobocze zapewne z powodu właśnie świateł awaryjnych. To nie było aż takie mocne hamowanie żeby włączyły się w trakcie. Włączyły się już po zatrzymaniu.
@login_89: kabina na pewno minęła by na żółtym. Wrzucił dwa nagrania i wszystko widać.
Też czułbym się zaskoczony jakby ktoś tak zahamował z dupy z ABSem, na drodze z limitem 70 czy 80.
@DOgi: Kierowca tira musiał cie nieźle #!$%@?ć. Ciesz że był uważny. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale jakby doszło do kolizji to ty byłbyś winny. Miałeś za sobą Tira... patrzysz
@pansmek: oczywiście sprawdziłem lusterka. Za mną nikogo nie było. Poniżej krótki komentarz z mojej strony.
@r5678: otóż nie był uważny. Zmieniał pas, gdy już hamowałem. Zobacz sobie na pierwszym nagraniu kiedy zapala się światło stopu w moim aucie. Kierowca tira zareagował bardzo
@krajzega: nie. Nacisnąłem mocno hamulec, ale nawet nie na tyle by zwykle awaryjne włączyły się w trakcie hamowania. Włączyły się pulsujące światła stopu, a nie awaryjne.
Poza tym jechałem tam ok 70km/h. Przy takiej prędkości, w takiej odległości od świateł jest bardzo duże ryzyko wjechania na skrzyżowanie już na czerwonym. A tak mówiłem, tam są fotoradary
Spanie za kierownicą jest absolutnie zakazane i nie może być wymówką.
@r5678: w pakiecie zaburzeń psychicznych masz także syndrom Szeryfa Drogowego? XD
A Ty dla oszczędności 200 zł naraziłeś życie swoje i innych uczestników ruchu ¯\_(ツ)_/¯
@r5678: Jesteś także ślepy xDDD
@r5678: wtf przecież jadący za kimś musi zachować bezpieczną odległość i powinien zdążyć zahamować zawsze, gdy ten przed nim hamuje nagle. Co jak komuś zesztywnieje noga albo dostanie zawału czy czegoś? Policja by Cię wyśmiała, bo niby za co miałby dostać mandat? Za hamowanie? Prędzej jadący za nim dostanie