Aktywne Wpisy

niedorzecznybubr +87
Mam wrażenie, że Polskie banknoty są strasznie niedoceniane. Moim zdaniem mają najładniejszy design ze wszystkich walut jakie widziałem. Są kolorowe, ale jednocześnie spójne. Odwołują się do polskiej historii/kultury. A w internecie widzę raczej opinie, że są nudne czy brzydkie i ludzie się podniecają jakimiś bezpłciowymi banknotami z nwm gurwa ptakami na przykład xd.
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
źródło: obraz
Pobierz
Abc123cba123 +4
#gielda o co chodzi z tym baitem gdzie koleś wkleił screena, że niby musi odebrać rope z lotniska? xD

(Światła zmieniły się na czerwone a jest tam rejestrator przejazdu na czerwonym więc hmm... miałem nogę na hamulcu).
#motoryzacja #samochody
Wlasnie takie filmiki i inne stopchamy dzieją się niebezpieczne sytuacje i wypadki
Jeśli wejdzie się na stopchama to polowe sytuacji dałoby się rozwiązać zwykła życzliwością i empatia na drodze a jednak pseudo kierowcy z klamerkami wola sprowokować jescze większe zagrozenie na drodze, stracić, i wcisnąć ricord
@JudaszowyBudyn: A do tego "wiuz buki wendliny itede"
typ zestawem jedzie blisko osobówki, zmienia pas przed skrzyżowaniem, hamuje z opóźnieniem i cudem w--------a na lewoskręt, ale dwóch wykopków uważa, że on to święty jest xD
źródło: comment_1663366539ZKGzt8bizNYurHGvGpYpAJ.jpg
Pobierz@r5678: @krajzega, @Rabe, @Karlos02, @dolchus Tir na prawym nie hamował a raczej przyspieszył.
I to nawet mimo tego kabina tira z tyłu nie wjechałaby na żółtym.
źródło: comment_1663366544WFGovpSaViVFPVCgkQcCSD.jpg
PobierzJak ktoś nie widzi w takiej czarno białej sytuacji co tu zrobił źle to jakakolwiek wymiana argumentów z takimi ludźmi mija się z celem.
Pomogę ci zdjęciem porównanie drogi hamowania ciezarowki i osobówki
To ty wymusiles niebezpieczna sytuacje łamiąc przepisy
Z tego co widzę od momentu hamowania do twojego zatrzymania mija
źródło: comment_1663367558oCjG49bs5TXAXrPMKz0cBk.jpg
PobierzI dalej mam pytanie do krytyków. Serio nie widzicie, że kierowca tira nawet jadąc prawym pasem wjechałby absolutnie całym zestawem na czerwonym? Specjalnie wrzuciłem stop klatkę.
Skąd miałbym wiedzieć, że tirowiec zaspał/oglądał firmy na Netflixie/myślał że wjadę na czerwonym?
@DOgi: To akurat twój najmniejszy problem skoro wolisz zginąć byle udowodnić komuś że wjechal na czerwonym ......
@DOgi: Nie, on po prostu się nie spodziewał że trafi na niedzielnego kierowcę jak ty.
IMO gdybyś przejechał na żółtym i nie hamował, kierowca za Tobą wjechałby na skrzyżowanie może minimalnie później niż ciężarówka po prawej, tym bardziej, że jechaliście szybciej od niej.