Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yazda93: w teorii chlory, czyli CMC są bardziej żrące w nos, ale w praktyce to wszystko zależy od reakcji i ilości syfów w tym krysztale, bo niektóre MMC też mocno palą śluzówkę. No ale co do samego działania, to CMC przeważnie są delikatniejsze i trzeba brać ich więcej, niż MMC. Tak poza tym to nie wiem, bo aż tak wielkich ilości ketonów w życiu nie przeżarłem, no i co sort
  • Odpowiedz
@Yazda93: a tu to nie mam pojęcia, bo tak jak pisałem, wszystko zależy od syntezy i sorty nawet tego samego ketona potrafią wyglądać zupełnie inaczej od siebie. Raz mi się zdarzyło mieć sampla takiego fioletowawego 3cmc, więc no
  • Odpowiedz
@Yazda93: spoko, a też btw, trójki działają lepiej oralnie, szczególnie 3mmc, bo wchodzi mocniej na serotoninową euforię, a mniej na stymulację. Tylko jeśli to 3cmc to oral wychodzi o wiele mniej ekonomicznie, bo duże dawki trzeba wtedy brać
  • Odpowiedz
@Yazda93: zauważyłem, że 3cmc zwykle jest w przeźroczystym krysztale, a 3mmc to taki biały kamyk który się łatwo kruszy. 3mmc jest bardziej pluszowe i przy oralu lepiej działa niż 3cmc.
  • Odpowiedz
@Yazda93: Na kreskę w nosie da się odróżnić. No i w działaniu. 3cmc jest bardziej speedujące. a 3mmc bardziej taki pływak w działaniu. No i 3mmc w nos słabiej wchodzi, gorsza wchłanialność. Ponoć bombkę jest lepiej wrzucić.
@NotJakpon999: w nos 3mmc więcej by trzeba bardziej, 3cmc sniffując mocniejsze jest.
  • Odpowiedz
@Aammon: ano mi też sniffem fajnie wchodziło, ale oral był zdecydowanie bardziej błogi i trochę mniej pobudzający. Większość sesji z tym to najpierw brałem bombkę, dociągałem do niej sniffem, no i dorzutki potem też nosem, bo lubię wciągać
  • Odpowiedz
A jakie dawki dla nowicjusza z trójka ? Tzn nowicjusza konkretnie z tymi dwoma środkami. Co nie co już spróbowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) dodam ze mdma najlepiej dla mnie to 150-200
  • Odpowiedz
@Multiwitamina-_: no to już akurat nie do mnie odp, bo ja tam jak dawkować to wiem, tylko napisałem co najbardziej r-------a nos przy wciąganiu. Alee w sumie jak już w temacie, to kiedyś miałem takie 4cmc, co poniżej dawek 50mg sniffem nie działał wcale, bo tyle wciągnąłem za pierwszym razem i nie czułem zupełnie nic, dopiero po kilku dorzutkach zrobiło się spoko. Samo 70mg dawało lekkie ciary i troszkę stymulacji,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@NotJakpon999: 4cmc mniej niż 100 nie ma sensu. Ja sciechy po 300 robiłem i wtedy grubo w----------o cały się rozpywasz a obraz klatkuje. Tylko 4cmc jest w k---ę ostre dla nosa a jeszcze przy dużych sciechach to po sniffie parę minut trzeba dojść do siebie albo rozchodzic xD
  • Odpowiedz