Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Postanowiłem w wieku 30 lat wrócić na rynek matrymonialny. Oto moja sylwetka. Oceńcie różowe (albo i niebiescy) czy mimo wysokiego wieku mam jakiekolwiek szanse na znalezienie kogoś komu zależy na mnie a nie na czymś innym jak to bywało u 20-latek zazwyczaj:

Zalety:
- nigdy nie miałem dziewczyny
- z wykształcenia magister inżynier IT
- praca zdalna w zawodzie, pensja 10k brutto (tak aby się wyrobić w pierwszym progu podatkowym)
- spokojnie mogę pogodzić przez to domowe obowiązki
- mam dwa mieszkania o wartości 2/3mln (gdybym kupił 2 lata temu - byłyby warte 3/4mln :\)
- mam nowy samochód
- sylwetka wysportowana (BMI w normie)
- nie piję alkoholu ani nie palę papierosów
- nie mam zakoli, nie łysieję, mam zęby
- lubię zwierzęta i chcę założyć rodzinę

Wady:
- mieszkam w małym mieście
- czasami wymagam dyscypliny
- i też czasami zachowuję się jak wyluzowany dzieciak

No i to tyle :) oceniajcie!

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #oswiadczenie #zalesie #po30

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63204d84f6fb67b1c374fd9e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 61
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

Ja to widzę tak
Zalety:
- praca zdalna w zawodzie, pensja 10k brutto (tak aby się wyrobić w pierwszym progu podatkowym)
- spokojnie mogę pogodzić przez to domowe obowiązki
- mam dwa mieszkania o wartości 2/3mln (gdybym kupił 2 lata temu - byłyby warte 3/4mln :)
- mam nowy samochód
- sylwetka wysportowana (BMI w normie)
- nie palę papierosów
- nie mam zakoli, nie łysieję, mam zęby
- lubię
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania xD po pierwsze, to co już ktoś wyżej napisał, w czym szkodzi przekroczenie pierwszego progu podatkowego? Mam nadzieję, że to bait, choć zdaję sobie sprawę, że są debile, którzy myślą że nagle magicznie płaci się wyższy podatek od całości przychodów.

A dwa, 30 lat, magister IT, praca w zawodzie i 10k brutto? XDDDDD coś poszło nie tak.

Z resztą, 2/10 bo odpisałem.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Wiesz, że między ustami a brzegiem pucharu jest jeszcze dużo miejsca?

Otóż jeśli ktoś deklaruje się, że w ogóle nie pije alkoholu zwykle jest sztywny, słabo się bawi na imprezach rodzinnych, weselach itp. Jeśli potrafi szaleć bez % to tylko jego + ale zwykle ludzie, którzy podkreślają, że nie piją są pod tym względem jacyś tacy sztywni, zestresowani.

Osobiście pijam alkohol bardzo rzadko i nie upijam się. Co nie znaczy,
  • Odpowiedz
Osobiście pijam alkohol bardzo rzadko i nie upijam się

@ChickenDriver: No to nie rozumiem, dlaczego uważasz to za wadę. Co do imprez rodzinnych i wesel, to po pierwsze takie wydarzenia zdarzają się rzadko (no chyba że ktoś ma dużą rodzinę i dużo znajomych), a po drugie nikt nikomu nie każe na nich szaleć, ba, nie ma żadnej kontroli, czy ktoś się bawi dobrze, czy słabo ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@murmurlrl: Nie no nasz OP musi byc naprawde super chlop ze w wieku 30 lat z takim portfolio sie nim zadna laska nie zainteresowala ;D No chyba ze sie interesowaly ale op sie nie interesowal ( to juz troche przespal ale z portfolio ktore ma moze sobie jakas malolate lekko wyrwac albo jakas normalna dziewczyne - ale to moze byc utrudnione patrzac po podejsciu opa )

Wiem ze to bait slabo
  • Odpowiedz
czasami wymagam dyscypliny?

Co to niby znaczy?

@Iriya: Mokry sen wykopka w którym dziewczyna dostosowuje się do jego przyzwyczajeń i bezkompromisowości. Nie bez powodu nie miał jeszcze dziewczyny.
  • Odpowiedz