Aktywne Wpisy
Mia900 +92
Hej Mireczki, czy jest tu jakiś miły #niebieskipasek chętny do zapoznania? (。◕‿‿◕。)
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
Postanowiłem w wieku 30 lat wrócić na rynek matrymonialny. Oto moja sylwetka. Oceńcie różowe (albo i niebiescy) czy mimo wysokiego wieku mam jakiekolwiek szanse na znalezienie kogoś komu zależy na mnie a nie na czymś innym jak to bywało u 20-latek zazwyczaj:
Zalety:
- nigdy nie miałem dziewczyny
- z wykształcenia magister inżynier IT
- praca zdalna w zawodzie, pensja 10k brutto (tak aby się wyrobić w pierwszym progu podatkowym)
- spokojnie mogę pogodzić przez to domowe obowiązki
- mam dwa mieszkania o wartości 2/3mln (gdybym kupił 2 lata temu - byłyby warte 3/4mln :\)
- mam nowy samochód
- sylwetka wysportowana (BMI w normie)
- nie piję alkoholu ani nie palę papierosów
- nie mam zakoli, nie łysieję, mam zęby
- lubię zwierzęta i chcę założyć rodzinę
Wady:
- mieszkam w małym mieście
- czasami wymagam dyscypliny
- i też czasami zachowuję się jak wyluzowany dzieciak
No i to tyle :) oceniajcie!
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #oswiadczenie #zalesie #po30
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63204d84f6fb67b1c374fd9e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Ja to widzę tak
Zalety:
- praca zdalna w zawodzie, pensja 10k brutto (tak aby się wyrobić w pierwszym progu podatkowym)
- spokojnie mogę pogodzić przez to domowe obowiązki
- mam dwa mieszkania o wartości 2/3mln (gdybym kupił 2 lata temu - byłyby warte 3/4mln :)
- mam nowy samochód
- sylwetka wysportowana (BMI w normie)
- nie palę papierosów
- nie mam zakoli, nie łysieję, mam zęby
- lubię
@AnonimoweMirkoWyznania: Masz do czego wracać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: dorzuć #pokazmorde jak chcesz rzetelnej oceny. Kompleksy?
@Iriya: pejcze, smycze, strapony i tego typu sprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A dwa, 30 lat, magister IT, praca w zawodzie i 10k brutto? XDDDDD coś poszło nie tak.
Z resztą, 2/10 bo odpisałem.
@ChickenDriver: Dlaczego to wada? Chociaż nie wiem, czy to pytanie ma w ogóle sens w kraju, gdzie ludzie tylko szukają okazji do chlania, pewnie Ty też należysz do tej grupy.
Otóż jeśli ktoś deklaruje się, że w ogóle nie pije alkoholu zwykle jest sztywny, słabo się bawi na imprezach rodzinnych, weselach itp. Jeśli potrafi szaleć bez % to tylko jego + ale zwykle ludzie, którzy podkreślają, że nie piją są pod tym względem jacyś tacy sztywni, zestresowani.
Osobiście pijam alkohol bardzo rzadko i nie upijam się. Co nie znaczy,
@ChickenDriver: No to nie rozumiem, dlaczego uważasz to za wadę. Co do imprez rodzinnych i wesel, to po pierwsze takie wydarzenia zdarzają się rzadko (no chyba że ktoś ma dużą rodzinę i dużo znajomych), a po drugie nikt nikomu nie każe na nich szaleć, ba, nie ma żadnej kontroli, czy ktoś się bawi dobrze, czy słabo ( ͡° ͜ʖ ͡
@AnonimoweMirkoWyznania: Dopisz do wad, że nie rozumiesz jak działają podatki w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem ze to bait slabo
Poza tym 2/10 bo odpisałem.
@Iriya: Mokry sen wykopka w którym dziewczyna dostosowuje się do jego przyzwyczajeń i bezkompromisowości. Nie bez powodu nie miał jeszcze dziewczyny.