Aktywne Wpisy

Defined +33
Wyjaśni ktoś mi jakim cudem dorosłym chłopom dało się wmówić, że potrzebują koniecznie klocków? Przecież klocki to zabawa dla dzieci maks do 5 roku życia, a w przypadkach skrajnych może i do 6. Jak słyszę, że dorosły chłop właśnie wydał kilka set złotych, a nawet i po kilka tysięcy niektórzy za kawałek pierdzielonego plastiku z wypustkami, to mam giga bekę z niego i traktuję go trochę jak taki większe dziecko.
#logikaniebieskichpaskow #
#logikaniebieskichpaskow #
źródło: 860
Pobierz
4mmc-enjoyer +53
Czy ktoś faktycznie miał jakieś benefity z tego że się starał i #!$%@?ł (np. darmowe nadgodziny)?
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na

Kierunek – na zachód, czyli w Bory Tucholskie. Poranne opóźnienie definiuje charakter wycieczki. Przy atrakcjach na trasie nie będzie długich postojów i szukania smaczków, a na asfaltach trzeba będzie nadganiać.
Pierwsza miejscówka znaleziona przypadkiem podczas planowania trasy w widoku ortofotomapy. Drewniana szopa w środku lasu. Klimatyczna miejscówka. Oczami wyobraźni widzę noc. Na dachu gruba warstwa śniegu i majaczące w tle oszronione gałęzie sosen. O tak. Muszę tu koniecznie wrócić zimą.
Gródek – miejsce niezwykle ważne w dziejach międzywojennego Pomorza i polskiej hydroenergetyki. Niemal 100 lat temu uruchomiono tu pierwszą elektrownię wodną w II RP. Zaspokoiła rosnące zapotrzebowanie energetyczne Grudziądza i okolicznych miast oraz umożliwiła rozwój budującej się dopiero Gdyni.
Co prawda zabrakło czasu na eksplorację mostu kolejowego w Leosi, ale trafiłem na przystanek kolejowy malowniczo umiejscowiony pośród sosnowego boru. Niestety pociągi pasażerskie od dawna tędy nie kursują. W pobliżu głaz narzutowy, słusznych rozmiarów (24,5 m obwodu) pomnik przyrody zwany Diabelskim Kamieniem. Uwzględniając jego budowę geologiczną to największa w Polsce bryła granitu przywleczona przez lądolód.
Udało się zdobyć wszystkie zaplanowane na ten wyjazd kwadraty graniczące z niebieskim od zachodu.
Total tiles: 1462 (+4)
Max cluster: 912 (+12)
Max square: 26x26
#rowerowyrownik #kwadraty
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1663007116VxcDSghyzevV9w5RoPWkxa.gif
Pobierzźródło: comment_1663007164GzS2vw3UCkDK4EkQv1rS5z.jpg
Pobierzźródło: comment_1663007208CG0ihB59RuiYC9f6xfoq3q.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/59763279/561-166-156-561-322-wycieczka-krajoznawcza-na-polu/
to ten kamulec?
źródło: comment_166300723170ZqjbOrWxOTZ5J2MuWAeZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1663007242mWtZ34633pBZLVNtnJ8tFU.jpg
Pobierz@the_red: ok, wiedzę że to ten :)
Ta chatka to dokładniej gdzie stoi? Ja nie kojarzę.
@AlteredState: Wdę przekraczałem już w Gródku i potem do Leosi po wschodniej stronie rzeki - także nie. Ale mostek chyba kojarzę. To pewnie ten w pobliżu drewnianego papieża. Okolica jest super. Chatka jest między wsią Łazy a Jeżewem, w pobliżu głównej drogi.
@the_red: tak dokładnie ten mostek ;)
źródło: comment_16630090833U5Jup2BLGKdBpEGtjxyVr.jpg
Pobierz@TheDzemo: Tak sądziłem, że coś jeździ, bo szyny były wyślizgane. Obstawiałem jakieś pociągi towarowe. A te podsyły osobówek to w jakich godzinach można trafić?