Aktywne Wpisy
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

@trumnaiurna: bez przesady. Polaczki zawsze sobie znajdą powód żeby ze sobą wojować
Ale ciężko ich rozpatrywać w kategorii Polaków
- Przekonać Niemców do inwestowania 3% PKB w wojsko
Akurat to chyba nie jest dobre info dla Polski
(...)
- Ty jak się nazywasz, bo zapomniałem. Fiutin? Srutin?
- Putin.
- No więc posłuchaj mnie teraz uważnie, Prutin. Byłeś w
@jan_testowy: Dobre :-) Całośc to udane nawiązanie do kultowe sceny :-)
@trumnaiurna: skąd takie info? Nie widziałem żadnych newsów, gdzie Austria by się nad tym zastanawiała, zwłaszcza, że jest otoczona z każdej strony krajami w NATO, a teren państwa jest mocno górzysty
https://www.euronews.com/my-europe/2022/08/24/ukraine-war-country-by-country-guide-on-how-russias-invasion-has-changed-europe
Klasycznie pragnę zapytać kim ty jesteś, że piszesz po Polsku i nazwyasz innych "polaczkami"
źródło: comment_16629928125qmQflJuLklqB7gzlg0zCq.jpg
Pobierz@trumnaiurna: w jaki sposób zjednoczył nato? To mnie najbardziej bawi, bo Turcja i Grecja nadal walczą ze sobą, Niemcy tak ochoczo nam chciały dostarczyć szrot, jak jeszcze nam zjednoczyli NATO?