Aktywne Wpisy
magdalena-gaska +79
Dzień dobry kochanie, jak się spało?
Nusantara +131
#wykop #moderacjacontent #gorzkiezale
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
Ten portal po prostu umiera. Spadek użytkowników widać najlepiej po rankingu. Gdzie parę lat temu mieć bordo to było wyzwanie wymaganego dodawania dziesiątek znalezisk lub setek komentarzy. Teraz wystarczy wejść dwa razy na główną żeby być w rankingu najbardziej aktywnych osób.
Ale najbardziej mnie boli brak jakiegokolwiek wartościowego kontentu. Czasami, z przyzwyczajenia, odpalam wykop żeby po 5 minutach przewijania go zamknąć. Jałowe komentarze
1. Kobiety chcą mieć dzieci. Po trzydziestce zaczyna spadać ich płodność. Rośnie ryzyko chorób genetycznych. Do czterdziestki to już ostatnia prosta dla kobiety. Wiele z nich spieszy się nawet wcześniej w obawie przed zostaniem "starą matką". Mój rekord to 22 lata, gdy kobieta jawnie powiedziała, że powinniśmy się postarać o dziecko. Jest też grupa kobiet, które dokładnie planują sobie moment zajścia w ciążę. Najpierw studia, potem pierwsza praca i tuż przed trzydziestką urlop macierzyński. Gdy to się nie dzieje robią się nerwowe. Zaczyna działać mechanizm wyparcia.
2. Naszym męskim celem jest głównie przedłużenie gatunku. Starsza kobieta, która nie może dać nam dziecka, albo istnieje ryzyko powikłań, jest dla nas w dużej mierze zbyteczna. Z czysto racjonalnego punktu widzenia nie potrzebujemy kobiety do tradycyjnej roli sprzątaczki i kucharki. Po pierwsze te role zostały już zatarte, gdy kobiety poszły do pracy. Po drugie, te role są spełniane przez usługi zewnętrzne oraz przez samych mężczyzn. Każdy kto mieszkał sam potrafi gotować, a kto nie potrafi może zjeść na mieście albo zamówić catering. W pozostałych tradycyjnie kobiecych zajęciach jest to samo. Po trzecie kobiety nie chcą już wypełniać tych ról.
3. Kobiety starzeją się w ekspresowym tempie. Dzieje się tak ze względu na duży poziom tkanki tłuszczowej. Grawitacja działa na ich niekorzyść. W okolicach trzydziestki zaczyna zwisać im tu i ówdzie skóra. Widać to po policzkach i piersiach. Często też po brzuchu i tyłku. Do tego cera kobiet bardzo szybko ulega zestarzeniu ze względu na hormony, makijaż i u----i. To co widzimy na co dzień jest zamaskowane właściwym ubraniem i właśnie makijażem. Odpowiednie gacie i biustonosze podnoszą to co trzeba. Makijaż potrafi odjąć dziesięć lat. Tylko należy pamiętać, że czar pryska w sytuacjach intymnych. Facet zawsze zobaczy prawdę zanim podpisze cyrograf.
4. Meta dla kobiety zawsze znajduje się przed ołtarzem. Co by nie mówiły, każda chciała, żebym się z nią ożenił. Z wiekiem rośnie im ilość partnerów i bagaż doświadczenia natomiast spada ich wartość dla mężczyzny. Dzisiaj w mediach panuje propaganda go girl. To zwykłe wyparcie. Dziady jak ja nie kryły się z nazywaniem odpowiednich kobiet kilkoma pejoratywnymi określeniami. Dotyczyło to zarówno tych rozwiązłych, jak i tych postarzałych. Teraz poprawność polityczna i wszechobecna cenzura mi na to nie pozwalają. Jednak chyba wszyscy to czujemy. Kobiety również, dlatego bronią się przed tym pazurami.
5. Kobieta w okolicach trzydziestu lat nigdy nie będzie miała do zaoferowania tego samego co w wieku dwudziestu lat. Młodsza zawsze jest bardziej atrakcyjna, otwarta i mniej przeorana przez życie. Jako samcom zależy nam na udanym seksie. Żadna starsza kobieta nie dała mi nigdy tyle radości co młoda, giętka i z dobrą kondycją. Już samo patrzenie na młodą jest lepsze niż na starszą. Kiedyś, będąc urobionym przez różową narrację, czułem się niekomfortowo, że w wieku 30+ podobają mi się młodziutkie dziewczęta. Ale teraz rozumiem, że nawet mając 60 nadal będą mi się podobały dwudziestki. Nie da się tego wymazać ze swojej natury. Natomiast patrząc na kobiety w moim wieku jedyne co czuję to obrzydzenie, że jestem już taki stary.
6. W celach związkowych starsza kobieta musi celować w starszego i ułożonego faceta. Taki facet z nie jednego pieca chleb jadł. Nie jest już sentymentalny, nie zakochuje się, nie wierzy w miłość kobiety. To zmniejsza szanse na znalezienie stałego partnera dla kobiety. Z drugiej strony patrząc, kobieta nie ma wyboru. Jej biologia oraz otoczenie pcha ją w kierunku związku. Mało jest kobiet, które naprawdę chcą być samotne. Najczęściej trwa to do momentu, aż koleżanki kogoś znajdą. Wtedy wchodzi zazdrość, a czasem nawet próba podkopywania związków. Kobiety są bardzo społecznymi jednostkami i starają się być takie same, jak ich otoczenie. Rzadko mają własne zdanie i wypowiadają je głośno. To pogarsza ich samopoczucie, gdy zaczynają odstawać od tego otoczenia.
#blackpill
@clrs a pisz. Ze mną można o wszystkim pożartować, ale mnie to nie dotyczy, bo jestem już ustawiona w życiu po prostu. To dotyczy kobiet, które mają np. 35-40 lat i nie mają swoich rodzin. O tym mówię.
Napisałem już o kobietach w łóżku. Masz prawo do własnego zdania. Ja nie będę się powtarzał. To samo dotyczy dwudziestolatek. Ale odniosę się do ostatnich dwóch zdań. Jeśli uważasz, że ciało kobiety naznaczone czasem jest atrakcyjniejsze od młodego, to znaczy, że nie jesteś facetem. Każdy
Ja mam 32 i masz całkowitą rację. Różnica może być jedynie przy kobietach tak zepsutych, ze mają 1000 cock stare, borderline itd. Ale normalne...
1. Kobiety chcą mieć dzieci, niemal każda na widok brzdąca robi maślane oczy, bawią się lalkami-bobasami. Chłopcy a potem mężczyźni jak dziecko nie jest ich to ma wywalone. Instynkt macierzyński, baby rabbies itd to są fakty. Biologia krzycząca, że to ostatnia szansa również. Faceci biologicznie mogą mieć dzieci całe życie więc u nich na biologicznym poziomie nie ma zegara biologicznego co krzyczy.
2. Mieć takie zaplecze w domu, taką panią domowego ogniska, wsparcie tyłów, zaopatrzenia gdzie ty mozęsz isć się bić w świat a potem wrócić do domu opatrzeć rany, posilić się, ogrzać i następnego dnia ruszać znowu walczyć to jest marzenie wielu facetów. Ale kobiety zupełnie tego nie potrafią więc zostaje właściwie tylko funkcja reprodukcyjna. A taka starsza to niestety ale biologicznie jest cieżko. Ja np. jestem przerażony, że związąłbym się ze starszą i dziecko urodziłaby ciężko niepełnosprawne.
3. To jest akurat strasznie smutne ale znowu prawdziwe. Raz popatrzyłem na dziewczynę rano jak wstawaliśmy i tknęło mnie, ze wygląda jak rasowy m--f. Że jakbym miał taką nauczycielkę, a niejedną miałem to pół szkoły by się tasowało do niej w gimnazjum. A ona nie miała nawet 30 lat jeszcze. I wtedy mnie tknęło, że to jest własnie to - m--f, a nie młoda dziewczyna. To jest strasznie smutne uczucie, bo jak najbardizej kochałem/chciałem ją kochać ale zobaczyłem, że to nie
Wyglada na to, ze nie mialws
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora