Aktywne Wpisy

SunnO +91
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
credenss +33
źródło: 1000038385
Pobierz

To tak samo jak te hitlerowskie zjeby z napisem na pasie, bóg z nami.
Wierzyć w boga i być zawodowym mordercą na zawołanie psychicznie chorego człowieczka, no nieźle, jeszcze prosić go o pomoc.
źródło: comment_1662752685rgXMsGhDg12xqKYyovAjdj.jpg
PobierzNo bóg jest niewiele lepszy niż Putin, czy nawet gorszy. Nie czytałeś starego testamentu?
@Dolan: Wiadomo ciężko oceniać co się dzieje w danej osobie, ale generalnie Rosjanie w większości nie są prawosławni. Do cerkwi idą na ślub i pogrzeby, może na chrzest przy dobrych wiatrach, ale nacodzień mają dziwną mieszankę wróżbiarstwa, jasnowidzów, dalekowschodnich obrzedów, obrzędów
źródło: comment_1662787823mWzU0lbLYtAWOlxQDzoniN.jpg
Pobierz@kupkesobieciagne: To pozostałość przedhitlerowska.
@Mochiron: Kaiserowskie zjeby były równie p------------i mordercami, co Hitlerowskie zjeby.