Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1675
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +137
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
Syczek białoczelny (Otus sagittatus) – gatunek małego ptaka z rodziny puszczykowatych (Strigidae). Niewielka i wciąż malejąca populacja tych ptaków występuje na Półwyspie Malajskim (może sięgać kilku tysięcy osobników), ptak słabo zbadany. Jest uzależniony nizinnych i podgórskich lasów, które są szybko niszczone. Żywi się owadami, głównie ćmami.
#zwierzeta #ptaki #zwierzaczki #sowysazajebiste
z rodzaju Otus w porcji były już: Syczek rdzawogłowyy (Otus nigrorum), Syczek cejloński (Otus thilohoffmanni), Syczek arabski (Otus brucei), Syczek groźny (Otus hartlaubi)
fot. Pattana Pradistapongs
fot. Christopher Adler
fot. Birding Angel
fot. Weng Keong Liew
fot. Weng Keong Liew
fot. Somchai Kanchanasut
fot. johsan65,
fot. Mike Hooper
fot. WillK
fot. Wat Wongpan
fot. James Hully
fot. AndyLYT