Aktywne Wpisy

DziobakPepe +3
Dlaczego nadal nie produkuje się aut jedno osobowych? wyglądem przypominających tesle y tylko mniejszy
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
źródło: obraz_2025-10-29_150135629
Pobierz
CoDwa +77
Widzę że wykopki wniebowzięte bo nierząd chce dowalić programistom na B2B przez co nasz wspaniały budżet "zaoszczędzi" 2 miliardy.
Tymczasem:
- Google Poland - 1.5mld przychodu i 37,9 mln zł CIT (2.5%)
- Facebook Poland - 1,82 mld zł i 10,6 mln zł CIT (0.582%)
- Chcesz fakturę od mechanika albo budowlańca - paniee nikt nie bierze, jak pan koniecznie chce to doliczam 23% tylko muszę znaleźć numer do ksiegowej bo zapomniałem jak
Tymczasem:
- Google Poland - 1.5mld przychodu i 37,9 mln zł CIT (2.5%)
- Facebook Poland - 1,82 mld zł i 10,6 mln zł CIT (0.582%)
- Chcesz fakturę od mechanika albo budowlańca - paniee nikt nie bierze, jak pan koniecznie chce to doliczam 23% tylko muszę znaleźć numer do ksiegowej bo zapomniałem jak

Dobry program który ,,uratuje" popsutą kartę?
Myślałem, że disk genius jest dobry ale nie daje rady.
Jest błąd podczas formatowania karty. Da się to jakość naprawić?
diskpart list disk select disk x clean (tu jest ok) ale potem klikam create partition primary i wyskakuje zonk ze coś tam się nie da
akurat na tej jednej mi zależy (dałem za nią 350zł :))
chciałbym jakimś cudem ją sformatować aby była taką moją testówką ale nijak nie idzie
jest auto za tysiaka i jest auto za 1mln - oba jeżdżą( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aktywnymaz: pokaż mi proszę taką kartę w tej cenie (dostępną w sprzedaży) bo coś mam problem znaleźć
1100 ale to jest tylko 128gb( ͡° ͜ʖ ͡°)