Wpis z mikrobloga

Zauważyłem że faceci w okularach są mniej atrakcyjni dla kobiet, mówię to na podstawie obserwacji moich znajomych. Jedna z koleżanek w obecności swoich przyjaciółek stwierdziła że mając do wyboru mężczyzn, zawsze wybierze tego bez binokli. Czy facetów noszących okulary można już zacząć nazywać okularcel?
#blackpill #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Mlekozcyca - Zauważyłem że faceci w okularach są mniej atrakcyjni dla kobiet, mówię t...

źródło: comment_16623776229dtlGUP4CfGeSmh4cG4ZKe.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 25
@Mlekozcyca:

Noszenie okularów (nie chodzi o jakieś zerówki czy przeciwsloneczne) jest sygnałem wady wrodzonej, słabszej genetyki w tym aspekcie. Oczywiście, że jest to negatywna cecha charakteru.
  • Odpowiedz
@Mlekozcyca: facet w okularach, to same plusy np. makijażu z rana nie trzeba robić aż do momentu kiedy je założy ;)
A poważnie, nie mam pojęcia skąd taka opinia, dobrze dobrane okulary to kilka punktów do wyglądu.
  • Odpowiedz
@Mlekozcyca ja zauważyłem w momencie, gdy zacząłem używać soczewek. Nagle zauważyłem, że kobiety się za mną oglądają, a niektóre znajome nie mogły uwierzyć, że ja to ja. Normalnie czułem się jak Clark Kent XD
  • Odpowiedz
@Mlekozcyca: Współczesne okulary są często jak biżuteria albo modne ciuchy. Pamiętam jak dawniej nosiło się denka niczym Stępień z 13 Posterunku albo Bubbles i wtedy każdy wyglądał co najmniej kilka lat starzej a okularnik w szkole miał p--------e
  • Odpowiedz
@Mlekozcyca: Kobiety mówią że uwielbiała facetów którzy się nimi opiekują itp

Te same kobiety żyją później w związkach gdzie Dominik n--------a je co niedziela, chlejąc do tego harnasia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Także ten xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dioxxx: Oczywiście. To stara prawda ludowa, że okulary oznaczają bogactwo i dobrobyt finansowy. W końcu to wydatek rzędu 500 złotych, szał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz