Wpis z mikrobloga

czyt tylko ja bym chciał żeby ZSRR powstał i rządził całym światem co o tym sądzicie? wiem że kontrowersja ale jest w tym troche a nawet większość racji nie ukrywajmy
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@morgiel: Niczym się to raczej nie różni od zssr choć przyznaje rację, że do finalnej formy z mordowaniem własnych braci jeszcze daleko :)
  • Odpowiedz
@czotoco: Federacja Rosyjska ma z ZSRR tyle wspólnego co nic, Polityka mieszkalna? patodeweloperzy robią co chcą gdzie w ZSRR miałeś kapitalny system budowy mieszkań, przestępczość? w Rosji działa największa mafia świata wyobrażasz sobie taką patologie w ZSRR? Rosja nie ma nic wspólnego z komuchami jak by sie bliżej przyjrzeć to nawet gorszy kapitalizm niż zachód, ale oczywiście ty wiesz lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
czyt tylko ja bym chciał żeby ZSRR powstał i rządził całym światem co o tym sądzicie? wiem że kontrowersja ale jest w tym troche a nawet większość racji nie ukrywajmy

@morgiel: masz dwucyfrowe IQ?
  • Odpowiedz
@morgiel: To że wykopki nabrały się na tak oczywistego baita i wykopały go w gorące tylko pokazuje skalę głupoty na tym portalu

Przynajmniej się postarałeś o coś oryginalnego a nie znowu jak te te ankiety "jak to nazywacie"
  • Odpowiedz