Wpis z mikrobloga

@Grooveer: partia antyszczepionkow i antylockdownowcow covidowych, wanna zabić babcie kurna. Są przeciwko skrobaniu kobiet, zabijaniu starych dziadków w szpitalach, prawom gejów xD a teraz jeszcze nie chcą poświęcić całej gospodarki, na pomoc Ukrainie, która nigdy nam tego nie zwróci nawet w promilu. No cóż, zresztą PiS realizuje w tym momencie przede wszystkim amerykańskie interesy. A Dudu po prezydenturze dostanie w nagrodę ciepłą posadkę w NATO, a może ONZ.
  • Odpowiedz
@BayzedMan: To są populiści , zawsze znajdą kilka procent myślących podobnie i na takim wózku do sejmu wjadą , szczególnie Korwin to wykorzystuje . Pamiętam jak Korwin przekonywał że jak on będzie rządził to benzyna będzie po 60 gr i mu uwierzyli bo ciągle jest przy korycie i kasę bierze .
  • Odpowiedz
@Grooveer: Szkoda że nikt się nie połapał w trakcie covid że jego działania są skrajnie anty Polskie, warto tez pamiętać że Polacy zebrali pieniądze aby ten pan mógł zostać bezkarny mimo tego że jest już recydywistą, ale może właśnie ruski mir jest nam bardziej pisany niż UE
  • Odpowiedz
@Grooveer: ja nie jestem w rządzie, ani nawet nie pracuje w budżetówce. Co najwyżej mogę realizować swoje interesy i mojej rodziny @fat-cartman: tak w trakcie wielkiej pandemii koronawirusa, Grzegorz Braun postulował dobrowolność szczepień i żadnych lockdownow i zamykania gospodarki. Jeśli ktoś po tym czasie, dalej chodzi w masce po ulicy, zamyka się w domu i ogranicza kontakty społeczne to pozdroo
  • Odpowiedz