Wpis z mikrobloga

Ile razy jak byliście u znajomych, na piciu czy byle kawie laska zawsze miała telefon przy tyłku i odpisywała za każdym razem gdy był byle sygnał zawsze chociaż zerknęła na ekran
Laski teraz nie rozstają się z telefonami, są w necie praktycznie cały czas oprócz snu
Więc jeśli laska ci nie odpisuje jak chcesz się o cos zapytać, ba nawet nie wyświetli to znak, że jesteś dla niej s---------ą i podludziem a nie człowiekiem
#p0lka #blackpill #zwiazki #logikarozowychpaskow #redpill #humorobrazkowy
h.....7 - Ile razy jak byliście u znajomych, na piciu czy byle kawie laska zawsze mia...

źródło: comment_1661930886yfD5OAotYkWwvlQqalCgDC.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@harold97: a to prawda akurat xD i często zresztą widzę u koleżanek np na insta, 8 wiadomości w skrzynce, a one odpisują innym. Jak nie odpisze ci do 2h to znaczy, że nie jesteś w jej aktualnym TOP3 zainteresowań xD
  • Odpowiedz
@harold97: znam osobiście jedną słowem jedną laskę co nie ma w ogóle żadnych mediów społecznościowych. Ale ma w c--j zainteresowań i jak nie odpisuje to rzeczywiście coś robi. Ale musisz wysłać SMS-a do niej przypominasz sobie kiedy ostatnio smsa wysłałeś komuś? A z resztą się zgodzę jak nie odpisuje to nara i lecimy dalej.
  • Odpowiedz
mi każdy koleś odpisuje, choćby głupie nie mogę, nie mam czasu

laski po prostu ignorują bo jesteś podludziem i ich czas jest za cenny

@harold97: no to laski z rigczem, kultura odpisywania od razu to rak, trzeba szanować swój czas a jak jest coś bardzo ważnego to się dzwoni
  • Odpowiedz