Aktywne Wpisy

SmokStarodawny +15
k---a no przysięgam już jestem tak wkuwiony na tego komara że zaraz biore dezydoranty, podpalał je i nabierdalał nimi po całym pokoju tylko żeby sie go pozbyc, ciezki rywal bo k---a nie wydaje dzwiekow, czasem mi przeleci przed oczami chyba tylko po to aby pokazac ze dalej tu jest i bedzie mnie kasill, dodatkowo okno na noc zawsze szczelnie zamkniette to on juz tutaj zaaklimatyzowany musi byc, stały bywalec, ciekawe gdzie za

ale-sasa +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dziwię się, że ten bajkopisarz zapraszany jest do #tvn24 #drugiesniadaniemistrzow
W mojej ocenie
Zychowicz, za którym nie przepadam, ma ciekawych gości. Igor Janke, za którym też nie przepadam, ma też jakiś dobry wywiad. Bartosiaka też cenię, chociaż chyba ostatnio Instagram mu tylko w głowie. Czasami Podróż bez Paszportu w tym temacie. Czasami jet jakaś dobra debata w Polscacie, czy TVN 24. Czasami też utrafię coś na wp.pl, czy Interii. Dużo czerpię z TOK
- według danych wywiadowczych, wiele rosyjskich BG jest daleko od pełnego stanu (ponoć to często poziom 50%)
- jeśli miało dojść do ofensywy, to Ukraińcy na pewno starali się ukryć koncentrację wojsk
- tak naprawdę, nieważne ile mają wojsk, tylko ile wojsk są w stanie skutecznie zaopatrywać. Jeśli prawdą jest, że obecnie żadna z przepraw na Dnieprze nie działa, to tak
@zobq: Ale o czym tu dyskutować? Dowództwo wojsk ukraińskich przekazuje że rozpoczęło ofensywę w rejonie Chersonia. Źródła rosyjskie które uznawane są za w miarę obiektywne i wiarygodne ją potwierdzają (Girkin, Grey Man od Wagnera).
Przez cały wczorajszy dzień i dzisiaj mamy pełno wizualnych dowodów na dużą liczbę ostrzałów rakietowych w rejonie Chersonia i Kachówki. Skala tych ukraińskich ataków rakietowych jest największa od początku wojny, czyli
Każdy kto nie ma wtyki w ukraińskim sztabie ale wypowiada się jakby wiedział co się dzieje, kłamie.
@Zeugma: No ale problem właśnie w tym ze Wolski twierdzi że żadnej ofensywy nie ma. Że to humbug. A pisze tak bo dzień wcześniej na tubie walnął tekst że tam atakują Rosjanie i Ukraińcy tam nic nie zrobią. Więc brnie dalej.
@Zeugma: Przeczytał dokładnie ten jego post. Nie ma słowa "duża".
źródło: comment_1661871807I1sh0i6RvtlsHvTQKt9gLq.jpg
Pobierz