#trap

- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

"Szła w górę bez kasku, czekana i raków. Nie miała nawet raczków na butach. Namawiałem ją do zawrócenia i proponowałem, że również ją sprowadzę na dół. Ostrzegłem ją, że kilka dni wcześniej w tym miejscu zginęła osoba. Sam miałem na nogach raki, a w plecaku zapasowe raczki. Dwukrotnie zaproponowałem, że jej je dam. Zależało mi, żeby wróciła cało. Odmówiła i poszła dalej" — relacjonuje pan Michał Warchoł.

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
I co w tym złego? Boisz się, ze odkryjesz tajemnicza naturę swojej orientacji przypadkiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Traps are not gay" ~ Wykop 2022
xD
@kerdian Czyli wy wolicie jak kobieta wygląda tak jak na zdjęciu? (to jest trans, kobieta na hormonach) Więc według was jest to kobieta. Nie podoba wam się? O wy geje.
Co byście woleli? Tego ze zdjęcia czy dobrze zrobionego transa, który wygląda jak zwykła dziewczyna? No waszym tokiem rozumowania to tego ze zdjęcia, bo biologicznie jest kobietą. W takim razie ktoś tu jest gejem, ale nie jestem to ja
W dzisiejszych czasach nie wiesz co jest zartem a co nie.
Potraktujesz to jako żart, zasmiejesz a ktoś się obrazi na śmierć i jesteś wróg no. 1 ;)
Przecież już były ruchy mówiące że jak czujesz pociąg do kobiety to jeżeli to trans jest to nie możesz jej/go odrzucić bo to anty-lgbt zachowanie i należy je piętnować xD
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: "Jeżeli spodoba mu się mężczyzna, to dalej jest hetero" ???
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: Pomijając fakt, że nie ma takich transów, i zawsze jest w ich wyglądzie coś niepokojącego, to jeżeli dalej ci się podoba mimo, że wiesz że jest mężczyzną, to nie jesteś hetero.