Aktywne Wpisy
sasik520 +25
Ceny w tym kraju już skrzywiło kompletnie.
Właśnie pękło 100 zł za wymianę baterii w dwóch klasycznych zegarkach. Sto złotych. Żeby to jeszcze były jakieś konkret zegarki. Jeden jest praktycznie zabawkowy, wart może z 30 zł (czyli mniej, niż kosztowała bateria), drugi bardzo zwykły, w dniu zakupu n-lat temu wart może z 500, dziś może z 200.
Stać mnie, zarabiam bardzo dobrze, ale nóż się w kieszeni otwiera mając świadomość stosunku wartości
Właśnie pękło 100 zł za wymianę baterii w dwóch klasycznych zegarkach. Sto złotych. Żeby to jeszcze były jakieś konkret zegarki. Jeden jest praktycznie zabawkowy, wart może z 30 zł (czyli mniej, niż kosztowała bateria), drugi bardzo zwykły, w dniu zakupu n-lat temu wart może z 500, dziś może z 200.
Stać mnie, zarabiam bardzo dobrze, ale nóż się w kieszeni otwiera mając świadomość stosunku wartości
Leosiaa +5
duża szansa że jak nie wezmę ostatniego piętra w deweloperce to będzie mi oski codziennie szurał julką i łóżkiem po suficie albo guwniaki? #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
@Abu_Hajaar
@kerdian
Jeżeli trans jest dobrze zrobiony i wygalda jak normalna kobieta to jakim cudem jest to gejowskie jeśli mi się spodoba wizualnie?
Widzę kobietę --> podoba mi się = jestem gejem.
Jaki to ma #!$%@? sens? XD
@kerdian Czyli wy wolicie jak kobieta wygląda tak jak na zdjęciu? (to jest trans, kobieta na hormonach) Więc według was jest to kobieta. Nie podoba wam się? O wy geje.
Co byście woleli? Tego ze zdjęcia czy dobrze zrobionego transa, który wygląda jak zwykła dziewczyna? No waszym tokiem rozumowania to tego ze zdjęcia, bo biologicznie jest kobietą. W takim razie ktoś tu jest gejem, ale nie jestem to ja XD
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: Pomijając fakt, że nie ma takich transów, i zawsze jest w ich wyglądzie coś niepokojącego, to jeżeli dalej ci się podoba mimo, że wiesz że jest mężczyzną, to nie jesteś hetero.
@kerdian: XD
Typ woli wyruchać chłopa niż kobietę, tylko z uwagi na narządy rozrodcze i twierdzi, że to nie jest gejowskie XD
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: żadnego. W przypadku przymusu zostałbym zgwałcony
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: xD?
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: Nie wyrucham, tylko zostanę zgwałcony xD