Aktywne Wpisy
![crazykokos](https://wykop.pl/cdn/c3397992/crazykokos_8LQgqVpoGo,q60.jpg)
crazykokos +70
![BELM0ND0](https://wykop.pl/cdn/c3397992/BELM0ND0_Zx0WEWQn95,q60.jpg)
BELM0ND0 +220
Pozazdroscić typowi. Nie wiem jak to zrobił, że z tak małym i miękkim #!$%@? ustawił się na taki trójkąt. Jedna typiara musiała nakłuwać drugą, żeby było dobrze, ale kolo trójeczkę zaliczył xD Taka prawda xD dla mnie w sferze marzeń takie rzeczy, bo już zaręczony, dla was też, bo wy w ogóle nie ruchacie xD Pozdrawiam.
#skwierzyna
#skwierzyna
#mikrokoksy
1) Oszukują siebie, wymyślają przesadzone ciężary.
2) Źle trenują, nie potrafią przygotować się do zawodów.
W dzień zawodów powinieneś czuć się zajebiście, być totalnie zregenerowanym, w pełni sił i czuć moc.
Oczywiście są rzeczy które mogą negatywnie wpłynąć, jak np głupie podłoże, nie wiem ból brzucha/głowy etc no wiele tego typu losowych sytuacji.
Dlatego
@IntruderXXL: Piszesz to dywanowi który w przeciwieństwie do ciebie zawody zna z praktyki a nie tylko nasłuchał się głupot w internecie?
@Darksed: Dzięki tym "głupotom" z internetu, robię jako natural ponad 930kg na siłowni, i nie mam, nie miałem nawet najmniejszej kontuzji.
A jeśli chodzi o zawody to nawet logicznie myśląc... Jedziesz na nie totalnie zregenerowany, przygotowany w szczycie formy, do tego nafurany towarem jak w ŻADNYM INNYM CZASIE... I masz nagle
@Darksed: sprostowanie 927,5kg... się za bardzo rozpędziłem :)
@Darksed: Jeszcze przed wejściem na towar planuje 230kg+ zrobić, zobaczymy czy wyjdzie. Potem na bombie wiadomo, w moment 250kg, potem chwila do 275kg i kto wie co dalej :)
@IntruderXXL: A maddox wrak to zaraz go przegonisz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@IntruderXXL: Tak, bo tam sędziowie oceniają głębokość w siadzie, filmik z wykopu z tyłu i zapewnienie, ze jest na zaliczenie może nie przejść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matteo_moravietzky: Dlaczego ludzie robią takie wielkie halo z tej głębokości? Słuchaj jak się będę szykował na zawody to ponagrywam siebie z przeróżnych kątów, upewnie się że robię tą głębokość i tyle. Czemu potem mam tego nie zrobić na zawodach?
Albo inaczej,