Wpis z mikrobloga

@DywanTv: Eee tam przesadzasz :) Większość osób stresuje się zawodami, nie potrafi zrobić na nich wyniku bo

1) Oszukują siebie, wymyślają przesadzone ciężary.
2) Źle trenują, nie potrafią przygotować się do zawodów.

W dzień zawodów powinieneś czuć się zajebiście, być totalnie zregenerowanym, w pełni sił i czuć moc.
Oczywiście są rzeczy które mogą negatywnie wpłynąć, jak np głupie podłoże, nie wiem ból brzucha/głowy etc no wiele tego typu losowych sytuacji.

Dlatego
Piszesz to dywanowi który w przeciwieństwie do ciebie zawody zna z praktyki a nie tylko nasłuchał się głupot w internecie?

@Darksed: Dzięki tym "głupotom" z internetu, robię jako natural ponad 930kg na siłowni, i nie mam, nie miałem nawet najmniejszej kontuzji.

A jeśli chodzi o zawody to nawet logicznie myśląc... Jedziesz na nie totalnie zregenerowany, przygotowany w szczycie formy, do tego nafurany towarem jak w ŻADNYM INNYM CZASIE... I masz nagle
Zaraz będzie tyle jak 227.5 wyciśniesz( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Darksed: Jeszcze przed wejściem na towar planuje 230kg+ zrobić, zobaczymy czy wyjdzie. Potem na bombie wiadomo, w moment 250kg, potem chwila do 275kg i kto wie co dalej :)
Jedziesz na nie totalnie zregenerowany, przygotowany w szczycie formy, do tego nafurany towarem jak w ŻADNYM INNYM CZASIE... I masz nagle robić mniej niż na treningu? Proszę ja Ciebie lol.

@IntruderXXL: Tak, bo tam sędziowie oceniają głębokość w siadzie, filmik z wykopu z tyłu i zapewnienie, ze jest na zaliczenie może nie przejść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, bo tam sędziowie oceniają głębokość w siadzie, filmik z wykopu z tyłu i zapewnienie, ze jest na zaliczenie może nie przejść ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@matteo_moravietzky: Dlaczego ludzie robią takie wielkie halo z tej głębokości? Słuchaj jak się będę szykował na zawody to ponagrywam siebie z przeróżnych kątów, upewnie się że robię tą głębokość i tyle. Czemu potem mam tego nie zrobić na zawodach?

Albo inaczej,
@DywanTv: oj tak zrobić siady potem ławka a na koniec ciągi wspaniała przygoda i można się zdziwić jak na treningu robiłeś 195 z zapasem a na zawodach masz problem z podniesieniem 190