Aktywne Wpisy
powsinogaszszlaja +291
TomSz +29
Z zarobkami 25k kupuje telefony używane 3 generacje wstecz co kilka lat i nigdy z żadnym telefonem się nic nie stało, żona z 15k też takie kupuje i raczej telefonów nie psuje... 14letni chrześniak nie jedynak z rodzicami zarabiającymi w sumie mniej niż moja żona właśnie dostał najnowszego #iphone Pro "bo wszyscy maja".
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Dostaje powiadomienia na email za każym razem jak zmienia telefon bo mu lata temu zakładałem wszystkie konta
Pytanie czy jest sens bawić się w zakupy online, czy może jakościowo i tak nie będzie lepiej niż w hipermarkecie. Dodatkowo taki sklep to niby jakaś minimalna gwarancja jakości jest a sklep online to ciężko ocenić czy nie wyślą np. soli drogowej jak trafi się jakiś no name, dlatego szukam czegoś sprawdzonego.
#przyprawy #gotowanie #gotujzwykopem #pytanie
ja jeszcze uzupełnię odnośnie rafexu - nie polecam kupować więcej niż jest się w stanie pomieścić w oddzielnych pojemnikach, ponieważ worki strunowe są nieszczelne, dodatkowo od razu po odebraniu paczki wszystko porozdzielać, bo wanilia znajomej nie pachniała wanilią ani odrobinę, ani minimalnie - przeszłą curry i to już po wyjęciu z paczki było czuć.
dodatkowo nie polecam kupować w ciemno tego, co nie ma podanego składu,
Tak samo z przyprawami, one się szybko nie zepsują jak się przesypie do szczelnego pojemnika. Lepiej raz na jakiś czas kupić większe opakowanie niż co chwilę brać te małe torebeczki.
@FireDash: Kaszy nie kupiesz taniej niż ta paczkowana 4x100 w kartoniku. Możesz Ewentualnie kupować worki po 1kg, szczelniejsze to przeciw molom niż duża ilosć pudełeczek. A przyprawy sam szukam suppliera.
Za to na przyprawach mozna przycebulic sporo i kupic 2-3x taniej z tego co widzę.