Aktywne Wpisy

Krole +245
źródło: kiedy jesteś idiotą wtf bhp
Pobierz
kaspil +144
W ogóle to jest jakaś abstrakcja, że Amerykanie jak mówią że idą w góry to mają na myśli że wsiadają w pickupa, jadą 3 godziny za miasto, wchodzą do lasu i tak sobie idą cztery dni bez spotykania innego człowieka, po drodze paląc ogniska i śpiąc w namiocie. Do tego jeszcze muszą pamiętać żeby wziąć rewolwer, gaz na niedźwiedzie i patelnię do smażenia jajek, a to wszystko w parku narodowym. #outdoor

#wynajem
Byliście w takiej sytuacji gdzie najemca próbował wam wmówić jakieś usterki które były od początku najmu? Bo ja debil zaufałem ludziom nie zrobiłem zdjęć jakichś p-----l po poprzednich lokatorach jak brudna ściana w kuchni bo oczywiście ze się brudzi przy użytkowaniu a teraz przy oddaniu mieszkania nagle te rzeczy stają się problemem i obowiązek wyczyszczenia niby spada na mnie, czy właściciele nie powinni mieć jakiegoś dowodu ze na przykład zdjęć z dnia 01/09/21 na którym są czyste ściany? Z góry dzięki za odpowiedz
Robię wideo przy protokole zdawczo odbiorczym.
No to domyj i następnym razem podpisz umowę z właścicielem, z protokołem i zdjęciami. Ja jeszcze daję dzień na zgłoszenie usterek, żeby fair było wszystko.
@Kiedysbedeczerwonka jeśli to tłusta plama, to moze byc cięźko ją zakryć farbą, będzie wychodzić od spodu.
@Feedersick najlepiej jest podpisać jakiś protokół przed zamieszkaniem. Czy on musi mieć dowód, moim zdaniem on ma brudną ścianę i to on będzie ścigał Ciebie. Jest jeszcze kwestia tego czy to rzeczywiście ubrudzenia wynikające z normalnego użytkowania,