Wpis z mikrobloga

• 32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@Janek1916: oglądałeś te walki czy tylko werdykt? XD

Edit: dobra przejrzałem Twoje wpisy i widzę, że masz max 12 lat. A wiec: DOBRZE MUUURAN, WYGRAŁEŚ TO, DOBRZE OBIJAŁES KOLANA TAŃCULI CZOŁEM
  • Odpowiedz
via Android
  • 8
@Janek1916 przegrana to w------l, ale tacy fanboye tego nie potrafią przyznać. Dobrze, że się sami oznaczacie avatarami, od razu wiadomo kto i ile w głowie ma. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
No oglądałem i w walce młodego murana absolutnie nie było w-------u..

@Janek1916: odklepał? Odklepał. To nie była wygrana 1 punktem po decyzji sędziów. Jak ktoś odklepuje to znaczy, że został zdominowany i nie jest w stanie prowadzić dalej walki.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@SuperTimor435 to nie ja jestem pośmiewiskiem polski. "Banke do przodu", wszyscy ich znajomi mowia, że się odklejają, w TVP zrobili z siebie ponownie pośmiewisko. Jego syn ma mniej IQ niż ryby w odrze. Udają poważnych ludzi i gangsterów, to jasne, ale inaczej funkcjonować niż bycie pośmiewiskiem i mitomanem nie potrafią, brakuje im mózgu do tego. To nie wybór, to po prostu urodzenie się zatwardziałym klaunem i szczęście, że ktoś Cie zauważył
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@quer krzyk to nie dymy. Wolę dymy gdy się sypia ostre argumenty i brudy, a nie wymyślone kłamstwa muranskiego który nikomu nie daje dojść do słowa i finalnie tylko on coś mówi, a nie ma nic do powiedzenia. Co sprawia, że się zapętla i mówi to samo przez godzinę
  • Odpowiedz