Wpis z mikrobloga

@GienekKupiec1986: Poszukaj starsze w tagu, było dokładnie opisane.
tldr: jaśnie ksiądz przyszedł do nich na chatę i nie dali poczęstunku, musiał zrobić im kolejną imbę i potem Precz gdzieś napisał, że w d ma już to wszystko.
  • Odpowiedz
@GienekKupiec1986: Na ostatniej pielgrzymce Poznań - Gietrzwałd pokłócił się z Łysym (nie uszanował autorytetu) ostatniego dnia drogi o trasę. Coś Wielebny mówił do ogłoszeń do Czcigodnych, że Precz twierdził, że Popychadło chce ich zabić i że to niebezpieczne (pewnie prowadził ich drogą ekspresową albo coś takiego), później do akcji wkroczył Miś, a Precz na odchodne pokazał jakiś znak ręką. Precz tłumaczył się w smsach, że pokazał to do Łysego, ale
  • Odpowiedz
@shishe: Oj to coś musiałem źle zrozumieć - aż tak nie śledzę.
Więc powraca pytanie co zrobił Precz - ot tak się wypisał?
Może Precz = Taciak Jarosław Sebastian = Łysy?
Kuwa, to już się robi temat na doktorat :)
  • Odpowiedz
@sierpien22: Jarosław Sebastian Taciak, Pan Precz Martwe Oczy śmierdzący trupem, Flirciarz i Indiana Jones to jedna osoba. Zrobił to co pisałem wyżej.
Grzeczny Jacek to siwy dziadek, mąż Renaty, współwłaściciel samochodu (nie Łysobusa). On jeszcze się nie wypisał chociaż od wakacji Wielebnego nie był na Mszy Świętej Trydenckiej Wszechczasów w Rycie Rzymskim, Renata zresztą chyba też nie (?).
  • Odpowiedz
@MagicznyMateusz: Wydaje mi się, że któraś msza pod wiatą nad morzem, ale nie jestem pewien. A o tym, że jest grzeczny to jakieś dużo starsze kazanie. Renata powiedziała, że za to go ceni, czy coś takiego, co Ksiądz wyszydził.
  • Odpowiedz
@MagicznyMateusz: Jak nie słuchałeś kazań znad morza to warto przesłuchać, chociaż przewijając. Jak znajdziesz to podrzuć link ;) Ale tam nie pada imię, tylko mówi, że byli u czcigodnego i ich przywitał w gaciach i rozpiętej koszuli.
  • Odpowiedz