Aktywne Wpisy

auto_reply +8
Mam już dość tego, że znajomi i rodzina wykorzystują to, że nie umiem odmawiać. Jak nauczyliście się stawiać granice - np. przestać pożyczać pieniądze?

Umeraczyk +38
Dziwne, że przez cały okres edukacji nikt nie zainteresował się u mnie potencjalnym autyzmem l albo ADHD. Ja literalnie w środku lekcji z nudów budowałem z zeszytów forty i kłóciłem się z nauczycielką "Dlaczego mam go złożyć", albo robiłem wyścigi kolorowymi zatyczkami, po torze zrobionym z przyborów z piórnika i zeszytów po blacie ławki xD

#wroniecka9
tldr: jaśnie ksiądz przyszedł do nich na chatę i nie dali poczęstunku, musiał zrobić im kolejną imbę i potem Precz gdzieś napisał, że w d ma już to wszystko.
Więc powraca pytanie co zrobił Precz - ot tak się wypisał?
Może Precz = Taciak Jarosław Sebastian = Łysy?
Kuwa, to już się robi temat na doktorat :)
Grzeczny Jacek to siwy dziadek, mąż Renaty, współwłaściciel samochodu (nie Łysobusa). On jeszcze się nie wypisał chociaż od wakacji Wielebnego nie był na Mszy Świętej Trydenckiej Wszechczasów w Rycie Rzymskim, Renata zresztą chyba też nie (?).
@MagicznyMateusz Jacek w gaciach https://youtu.be/WJIIXAdXEIA?t=3600 . Najlepsze, że Wielebny nie pamiętał, że Jacek ma imieniny a chwilę wcześniej modlił się za Bałembę w dniu jego imienin (też Jacek) XD