Szanujesz-plusujesz. Na początku myślałem że typ to jakieś skrzyżowanie kołcza z Puasem ale jak więcej go posłuchałem to sprawny myśliciel który mówi jak jest. Wielu #przegryw mogłoby się od niego wiele nauczyć w kwestii np podrywu kobiet. Polecam wam wykopki jego wiedzę i dawkę motywacji. #blackpill #redpill #samorozwoj #motywacja #niebieskiepaski #coaching #psychologia
@Bezsilnychlop: na tym zdjęciu po lewej są praktycznie identyczne. To po prawej faktycznie wygląda niekorzystnie. Nie wiem w takim razie jak go nazwać, chłop ocieka męskością i dynaminą.
@RyouNarushima: Aż tak dobrze znasz statystyki kiedy siedzę? Czasami bywa tak że przez kilka dni nie ma mnie na wykopie. Dzisiaj wchodzę i jestem częściej bo mam lajt w pracy.
@Bezsilnychlop: ehhh, masz rację. Wciąż uważam, że wygląda dobrze, chciałbym mieć taką aparycję i wzrost. Reszte nadrabia potężną dynaminą i inteligencją.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bezsilnychlop: ten ma podobne do Andrzeja i wydaje mi się, że jest oskarkiem i to top tier.
@RyouNarushima: Aż tak dobrze znasz statystyki kiedy siedzę? Czasami bywa tak że przez kilka dni nie ma mnie na wykopie. Dzisiaj wchodzę i jestem częściej bo mam lajt w pracy.